Sahnedekimadam esnyz14 Kız bebeğin kilosu plesentası suyu nerde o zaman😂 düşün ki eline 2 kilo domates alıyorsun tartıya çıkıyorsun ve kilon artmıyor😁
esnyz14 Sahnedekimadam dur ben bunu hiç düşünmemiştim harbiden çoo mantıklı geldi şuan dkskdkksk En yakın zamanda tartıya ziyaret edeyim gerçi en son 19 haftada tartıldım
cokcahilsinkeskesovsem Sahnedekimadam ay evet asla anlamadığım konu bu 30. Haftaya gelmiş hiç kilo almadım diyo nasıl oluyo bu bebeği köşeye koyup mu tartılıyo bunlar😂😂
kadertugrul7 Gln0110 suyu bende çok içerim ekmegi dediginiz gibi kahvaltida yerim akşam o kadar yemem ve çok kustum ama ona rağmen 8 kilo almışım daha simdiden
rabia1402 Valla ben çok iyi kilo aldım 🤣🤣 42 kiloyla hamile kaldım şuan 32+6 haftalığız ve 56. 5 kilo oldum 😃😃😃 bakalım doğuma kadar kaç olucam
kadertugrul7 Gln0110 bilmiyorum sadece hamilelik doneminde oluyor normalde kilo alabilen bir insan değilim
Gln0110 kadertugrul7 evet ben de normalde yediğimle aynı yiyorum ama anlamadığım şekilde kilo aldım nasıl oldu anlamadım. Vücut yağ tutuyor sanırım
esnyz14 cokcahilsinkeskesovsem Ben bi hamileliğin başında birde 19 Haftalıkken sağlık ocağında tartıldım o yüzden kilo alıp verimi olduysa bile o aradaki süreçte ne yaşandığını bilmiyorum ama 30. Haftaya geldiğimde de en az 70 kilo olacağıma eminim 😂 yani olabilir böyle şeyler
cokcahilsinkeskesovsem esnyz14 hamileliğe 60la başlayıp 27 haftada 67 kilo olan biri olarak sizi kınıyorum hanımefendi😂😂😂
esnyz14 cokcahilsinkeskesovsem 27. Haftaya geldiğimde tekrar görüşelim kilo anlamında senden aşağı kalır yanım olmayacağına kesin ve net konuşuyorum hatta fazlalığım bile olabilir lflslfkd
cokcahilsinkeskesovsem esnyz14 ay kıyamadım bi an inşallah alırsın dicektim ama sağlıkla sıhhatle geçsin inşallah😂😂
esnyz14 cokcahilsinkeskesovsem çok tatlısınız teşekkür ederim alırsam da canımız sağolsun ayrıca sende o kadar almamışsın kii, amiinn sağlıcakla kavuşalım inşallah 😍
cokcahilsinkeskesovsem esnyz14 yaa siz de az kilo alanlar olarak çok tatlısınız😒😒 yerim💓💓 mutlulukla gelsin geçsin🥰
esnyz14 cokcahilsinkeskesovsem 27. Haftamda seni bulacaammm. 😂😂 Amin hepimizin inşallah canım benim 🙏🏻💕
esnyz14 cokcahilsinkeskesovsem bende senle dalga geçerim paytak penguin diye o haftama kadar paytaklaşırsın sen şimdi😝🌼🤍