[silindi] Fatos20 1 nerden Ablan oluyorum 😀 ben küçücüğüm daha 😀 2 Adana’da nem yok burda nem aşırı bunaltıyor nefes alamıyoruz hissedilir sıcaklık 40 ın üstünde hele işe gidiş dönüşlerde bayılacak gibi oldum yazın iskenderunu terk et yani hiç yaşanmıyor
Humeysakaran Yüz üstü yatıyor musunuz ? Uykudayken heo yüz üstü dönüyorum ben uyanınca hemen yan dönüyorum.
Sm135 Humeysakaran ben normalde yüz üstü yatarım ama alıştım sağa sola yatmaya. Ama doktorum yüz üstü yatabilirsem de sıkıntı olmayacağını söyledi. Zaten uzun süre istesenizde yatamazsınız
cagla9094 Lale30 Yaa öyle mii beraber doğurucaz herhalde🤣 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş🌸 erkek canım sizin bebişin cinsiyeti ne
_brcu88_ aselalbayrak bizimki de 14 +4 oldu bugün Allah’ın izniyle uygulamaya göre Ekim 8 gösteriyor ama bilemedim doktorla konuşmadık daha erken sanırım
aselalbayrak [silindi] Kesinlikle haklısın bizde 23 Kasım’da yaşadık 6.0 şiddetinde Düzce’de. O günden beri yatak odamda uyuyamıyorum sen düşün. Tam uykunun en derin esnasında beşik gibi sallanarak uyandık bizde
Dnmz95 16+5 ten selamlar anneler. Kendim Başak olduğum gibi birde bebişimi Başak burcuna denk getirmiş bulunmaktayım 🤦🏼♀️ bakalım bizi neler bekliyor 😄