semosderler aselalbayrak ayyy evet zaman çok hızlı geçiyor öğrendiğim daha dün gibi ama 4 aylık olduk bile , ne ara bu kadar zaman geçti hiç anlamadım
cagla9094 Lale30 Eylül’ün sonu görünüyor şuan 29-30’u gibi ama bakalım o zamanı bekler mi geçer mi bilemiyorum sizin ne zaman dedi doktorunuz😊
Lale30 cagla9094 aaaa benim de aynen 29 na 30 na not aldi doktorum) Ama benim bebek biraz buyukmus 1haftaya kadar onde gidiyor belki 1hafta once geldi dedi.Ama ihtimal.En son 29.30 dedi.Erkek mi kiz mi?😍
[silindi] aselalbayrak hangi şehirdesiniz canım biz iskenderundayız aşırı sıcak ve nem oranı yüksek nefes aldırmıyor bir de çalışıyorum şimdiden düşünüyorum ne yapacam bakalım 😖
aselalbayrak [silindi] Düzce’deyim ben canım buranın da yazı çok fena oluyor. Bu arada çok geçmiş olsun. Bir kaybınız filan yoktur inşallah depremde🙏🏻
[silindi] aselalbayrak var canım olmaz olur mu ? Akrabalarımdan 20 kişi rahmetlendi annemin evi yazlığı gitti küçük bir ev bulduk bir kaç parça eşya aldık yerleştirdik ona da hırsız girdi 🥹🥹🥹 ne yapalım büyük bir imtihandan geçiyoruz
aselalbayrak [silindi] Allah yardımcınız olsun canım. O kadar üzgünüm ki olanlara. İnsanlarımız Allah’ın verdiği afetden bile yararlanmaya çalışıyorlar uyanıp kendilerine gelmeleri gerekirken yazık çok yazık gerçekten. Böyleleri insan kelimesini bile hak etmiyor
cagla9094 Lale30 Yaa öyle mii beraber doğurucaz herhalde🤣 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş🌸 erkek canım sizin bebişin cinsiyeti ne
Papatyamoms Sm135 ne dedıler cınsıyet için peki ben de arife günü gidicem tekrardan bakalım içerde durumlar nasıl gidiyor 😍🤲🏼
Sm135 Papatyamoms kendi doktorum %90 kız dedi başka bir doktora gittim perinatolog o da kız dedi 🫠😄 sağlıkla gelsinler inşallaah 🤲
[silindi] aselalbayrak saol Allah razı olsun üst üste geldi herşey ama ne yapalım sabır diyoruz mevlam kimselere yaşatmasın çok çok zormuş bu başa gelmeden bilinmiyor
[silindi] Fatos20 1 nerden Ablan oluyorum 😀 ben küçücüğüm daha 😀 2 Adana’da nem yok burda nem aşırı bunaltıyor nefes alamıyoruz hissedilir sıcaklık 40 ın üstünde hele işe gidiş dönüşlerde bayılacak gibi oldum yazın iskenderunu terk et yani hiç yaşanmıyor
aselalbayrak [silindi] Kesinlikle haklısın bizde 23 Kasım’da yaşadık 6.0 şiddetinde Düzce’de. O günden beri yatak odamda uyuyamıyorum sen düşün. Tam uykunun en derin esnasında beşik gibi sallanarak uyandık bizde