aselalbayrak Eylül anneleri, başak burcu bebeleri 🤩 çok az kalmadı mı sizceeee😳😳😳 kaç haftalık hangi meyveyiz kızlar 😎
nhrbsr aselalbayrak 16+4 haftadayız eylül ortası gibi doğum cinsiyeti değişmezse birde oğluşum olacakmış bekliyoruz😊
Babyykmz aselalbayrak patates olduk bizde 😍 basak burcu bebek veya cocuk hic tanidigim olmadi simdiye kadar baya bilmedigim yerden geldi bu bebis nasil olcak bilmiorm cok tedirginim 😅 ben calismalara baslayalim terazi akrep yay oglak diye gider dedim ilk aydan tutmasi şokuyla basak burcuna denk geliyor olması şokunu bir arada yasadim 😅
aselalbayrak nhrbsr Hayırlı olsun canım☺️ Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi🤲🏻 Bizim de Ağustos sonu Eylül başına denk geliyor bakalım ne zaman gelicek Arel bey🥹
Didembyr Ayy gerçekten az kaldı çok hızlı geçiyor 17 haftayim mükemmel bir hamilelik geçiyorum derken grip oldum🤭 cinsiyet bir kız dedi bı erkek cuma belli olur inşallah
aselalbayrak Didembyr İnan bana da hiç zaman gecmiyor sanki 😅 Çok geçmiş olsun bu arada canım. Öğrenirsin bebişin nazlanmazsa inşallah ☺️
aselalbayrak Pnrpnr_ Amin inşallah 🤲🏻 Sabırsızlıkla bekliyorum valla☺️ Her şeyini özene bezene seçiyorum oğlumun😍
Ertugrul aselalbayrak bende öyle valla ya doktor hatta beni 1 ay snra cagrdi ben dayanamayıp bayramdna önce goreym dye 3 hafta sonra Gtcem.birsey demez hrlde
aselalbayrak Poncik38 Bu zaman bir bana mı geçmiyor. Daha doğrusu geçmiyor gibi geliyor ama bir bakmışsınız çocuk doğmuş🥹 Eylül anneleri ses verin doğurdunuz mu diye post atıyormuşum😅😅