sarellem55 babyasyanil canım hangi ilçedesin ben Kağıthane’de oturuyorum belediyeyi aradım bebeğin tc sini istediler daha doğum yapmadım 32 haftalığım dedim doğum yapınca arayın yardımcı olalım dediler
babyasyanil sarellem55 esenyurt canım 153 aradım şuan getiriyorlarmış ben anlamadım bende 26 haftalık hamileyim
MoonLighty babyasyanil çok ilginç gerçekten verilmemesi 😅 böyle bir ayrım yapmamak lazım zaten. Çok zenginler aramaz diye düşünüyorum arayanlara da versinler bi zahmet 🤭
babyasyanil MoonLighty gercekten fakirde olabilirim eşimin geliri asgarinin bi tık üstü maaşlı çalışan neye göre vermediler anlamadım üstümüzdeki arabanın modeline mi baktılar🤣🤣
Sib2669 Bereket41 büyükşehir hoşgeldin bebek başvuru yazın Google a formu doldurun 1_2 gün içinde arıyorlar ben aldım 38 haftaligim ebe geliyor ilk bebekse emzirme konusunda bilgilendiriyor çantayı teslim edip gidiyorlar
-hilos1 Bereket41 google kocaeli hoşgeldin bebek başvuru yazın ilk çıkan sayfada tüm başvuruların alındığı bir form çıkıyor onu doldurup gönderin sonra arıyorlar zaten direk
hulya1406 Tatli-cadim2023 bende Sincan’da oturuyorum dün aradım.Bebek doğduktan sonra 2 aylık olana kadar başvuru yapıp alabilirsiniz dediler.Ama şartları ne bilmiyorum.2020de de doğum yaptım o zaman yok demişlerdi.
-hilos1 Tatli-cadim2023 bilgim yok malesef internetten belediyenizin adıyla aratabilirsiniz varsa karşınıza çıkacaktır
Bereket41 hulya1406 yok kabul edildi dediler carsanba gunu gelip birakip emzirme hakkinda ebeler bilgi vercekler dediler