Minik-japonum-05 Merve2014nehir oğlanın sevgisini tattım kızın sevgisinide tatmak istiyo insan ama nasip canım
Mhmt1234 Bende 8 haftalik gebeyim üç kızım var onsene sonra tekrar hamile kaldım inşallah rabbim niyetimizi kabul eder bir oğlumuz olur hayirlisi
K-- Mhmt1234 amin canım rabbim gönlüne göre verisn aynı hikayelerimiz inşallah ikimiz de gonlumuzdekiyke nasipleniriz 🙏🏻
Serapyetis Minik-japonum-05 aynen diğer kızlarımda da erkek senesiydi yine bana denk gelmemişti.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin başka isteğim yok 😃😃
Gizem1412 Akrabamızla 2 hafta arayla hamile kaldık benim kızım onun oğlu olucak pek inanmıyorum bende sağlıklı evlatlar olsunda olmayanlarada nasip etsin 🙏
Meleklerininannesii Minik-japonum-05 çevremdeki herkes kız hamile olan benimde dahil Rabbim gönlündekini nasip etsin canım inşallah 🩷
Burcu395 Minik-japonum-05 böyle bişey yok canım eşin neyi gönderdiyse en güçlü içinden de hangisi hızlı yüzüp döllediyse yumurtayı o ha sen eğlencesine bakıyorsunsur o ayrı ama hayatım…
Minik-japonum-05 Burcu395 keşke aralarından seçebilsek 😄 şaka bi yana rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
kevserky Minik-japonum-05 eylül 2022 de hamile kaldım ve kızım olacak . Herkes erkek dedi ama kız çıktı. 2023 erkek yılı sanırım. Herkesin erkek duyduklarımn