tambirmom Minik-japonum-05 Bende 21 haftalığım benim de oğlum olacak ve çevremde de hep erkek duyuyorum erkek senesi sanırım
denizaleyna Minik-japonum-05 bi oğlum var biz de kız istiyoruz doktor erkek olduğunu söyledi sanırım yine erkek yılına denk geldik 🤣
Merve2014nehir Sağlıklı hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah tavi cinsiyetin pek öneni yok ama merak ediyoruz.sağlıklı olması önemli. @Minik-japonum-05
Minik-japonum-05 Merve2014nehir oğlanın sevgisini tattım kızın sevgisinide tatmak istiyo insan ama nasip canım
denizaleyna Ygtzynp kız annesi olmak nasıl bi şey merak ediyoruz çünkü 🤭 ilki kız olsaydı ikincinin erkek olmasını isterdik 😅
Canimucizem Minik-japonum-05 bende inanmam ama cidden kime sorsam erkek şuan hamile olanlar erkek doğum yapan arkadaşlarımda erkek 😂
Edolili Minik-japonum-05 Kasım 2022 de hamile kaldım oğlum olucak , benimle aynı kalıp kızı da olan anneler var burda yani kız erkek senesi diye bişey olduğunu düşünmüyorum ama çevremde buu sene hamile olanlardan kime sorsam yada doğum yapsa erkek
Serapyetis Minik-japonum-05 aynen diğer kızlarımda da erkek senesiydi yine bana denk gelmemişti.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin başka isteğim yok 😃😃