hayatim deletedmom6295 mrb bugun doktor bebegimin kalbinde kucuk bir beyazlik oldugunu soyledi ama korkma zamanla kapanir dedi bunun icin beni fatal ekoya yonlendrdi bunun icin hangi bolumden randevu almam gerekiyor
deletedmom6295 hayatim merhabalar pediatrik kardiolog bulmanız lazım konuyla alakalı umarım yaşadığınız şehirde vardır 🤔
Azrazerin MevaBera bu sayfada bütün malzemeler var canım emziğinden süsüne herşeyin malzemesi☺️ https://instagram.com/babygarage_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1rb715kqijsel
hayatim deletedmom6295 zaten ozele gidiyorum ayrintili ultrasyon icin doktorfa 22hafta gelirsin tekrar bakarim ama korkulacak birsey yoktur dedi bugun devlettekide buyuk hadtaneye gitmeyide onerdi bilmiyorum ne ypcagimi
deletedmom6295 hayatim hastaneyi araştırın sonra yine 182 den randevunuzu alın randevu alırken de mutlaka fetal eko çekilecek şu kadar haftalık hamileyim diye belirtin
hayatim deletedmom6295 ayrintili ultrasyona gittigim doktoruma o bana dediki diger kontrolunde geldiginde bakarz kpnmismi kapanmamismi diye
deletedmom6295 hayatim doktor gerekliliği hakkında bilgi veriyor herkese yapılacak diye bir durum söz konusu değil