Kubra00111 Kızlar hayıt tohumu kullananlar var mı nasıl kullanıyorsunuz bunla gebelik oluşumu kolaylaşır mi almıştım ona göre kullanayım
Sevaall Kubra00111 bende 1 ay boyunca kullandım cnm… cok iyi hayit tohumu.. sabah aç karnına 1 bardak kaynanmış suya 1 tatlı kaşığı at.. ve 15 dakika demlenmesini bekle.. süz ve iç… aynı sekilde aksam yatmadan oncede
SimgeYrdsv Kubra00111 Merhabalar, ben hayıt tohumu macunu kullandım adet bitiminden ovulasyon dönemine kadar sabahlari aç karnına bir kaşık kadar, bir dönem kullandiktan sonra hamile kaldım çok şükür, ikizlerimi bekliyorum🥰
Freefam Kubra00111 ben de bir ay duzenli kullandim o ay regl oldum ayni donemde esime de keci boynuzu suyu icirmistim bir sonraki ay biseu kullanmadik ikimizde ise yaramayacak heralde diye hamile oldugumu ogrendim
2oglusannesi Kubra00111 ben kullandım. Hud Hayıt damla. İnternetten bulabilirsiniz gerçekten çok etkili hormonları düzenleyip yumurtlamayi destekliyor. Hud hayit damlayi öneriyorum çünkü normal hayit kaynatyigimizda dozajini bilemiyoruz ama hudun üstünde kullanımı yazıyor dezajini ayarlamislar. Bence kullanın
Freefam Sabahlari ac karnina bir bardak sicak suya bir cay ksigi koyup 15 dk demlenmesini bekleyip ictim esimde ayni sekilde ac karnina bir bardak keci boynuzu suyu icmisti onu da 6 7 adet kuru keci boynuzunu 10 su bardagi suda kaynatip bi siseye koyup her gun bi bardak olacak sekilde icmisti
tkuubra Freefam hayıt çayını adet başlangıcında veya sonunda mı kullanmaya başladınız? Ya da fark etmiyo mu, ne zaman istersek başlayabilir miyiz?
Sedaozz Kubra00111 evliligimin başından beri bebek düşünüyorduk ilk 2 ay normal denedik olmadı sonra bu tohumu aldim artık ondan mı nedir o ay hamile kaldım Hani sırf ondanda diyemem ama faydası oluyor diye düşünüyorum
Falancahanim Kubra00111 Canım merhaba, geçen ay bende duyduğum için kullanmak istedim ve kullandım ama bi hormonu tedavi ederken diğerine zarar verebilir benim prolaktin yüksek çıktı ve düşmüyor