Zehross03 Arelin_kardesi eyvah şuan bana bişeyler oliiiiiiii 🤣🤣 nasıl yaniii banada bi kız dediler sonra erkek %100 diyip pipi verdi tekrar kıza dönebilirmi yani birsürü şey aldım 😱😱😱😱 ahanda pipisi
Arelin_kardesi Zehross03 bana kalırsa benimkide pipi buda pipi ama öyle yaptılar ki kafam allak bullak oldu
Zehross03 esmerella37 esmerellaaaaa acil durum anacımmmm %100 erkek diyo bu pipiymiş ama burda bi bayanında böyle kız demişler sanırım 😱😱 böyle bi ihtimal olabilirmi
Sahradmla Zehross03 çok pipi gördüm böylesini ilk defa gördüm ulturason görüntüsünde kötü sanki yamuk felan 😂😂😂
Asminbademm Arelin_kardesi merhabalar foto paylaşımını nasıl yapıyorsunuz bende ultrason kağıdımı yorumlatmak istiyorum😔
Arelin_kardesi Asminbademm üç noktalo yerden resim yükle nolumunden yükleyip kopyalama yapıyorsunuz onu buraya yapistoriyorsunuz
Zehross03 Sahradmla ay sorma az önce kadının biri yazmış onada aynı böyle fotoya erkek demişdoktoru kesin sonra kız çıkmış kordonmuş yani benimkide öyle olabilir bide bişeyler aldım alışveriş 🤣
Sahradmla Zehross03 doktor %100 demiş sana bence değişmez 😂 özel hastaneyse tabi devlette bilmiyorum ben hep özelde öğrendim cinsiyetleri
Zehross03 Sahradmla özel dedi pipi dedi doktor %100 kadına öyle demiş görüntü aynı sonradan kordon cıkmış🤣
Sahradmla Zehross03 çok değişik çıkmış post paylaş belki anlayanlar çıkar seninki hem biraz büyük hemde yamuk gibi @Arelin_kardesi benziyordu pipiye mesela 😂
Sahradmla Zehross03 biliyorum canım sencede biraz büyük değil ki haftasina göre @Arelin_kardesi 20 haftalıkti daha ufakti sanki
Arelin_kardesi Zehross03 kız diyen bı renkliye bı normale koydu baya ugrasti bebeği döndürdü falan herkes erkek der ama kız bu dedi bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum