Kuzuletta Melomy Benimkini de bilmişti bence artık atanması gerek, çoğu dr dan iyi biliyor 😅 @esmerella37
Sahradmla Kuzuletta ayy inşallah benimkide @esmerella37 dediği gibi olur doktor 11 haftalıkken kız dedi @esmerella37 erkek dedi😂
Uduruu Benimkine de bakar mısın rica etsem ya 13 haftalık doktorum penisle klitoris arasında kaldı çıkıntıdan emin olamadı bacak arası resmî bu esmerella37
Sahradmla Melomy banada 11. Haftada kız dediler inşallah değişir 2 kızım var sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip eder inşallah rabbim yarın devlete gideceğim bakalım o ne dicek 😂
Guz06 esmerella37 sence kız mı ? Bende kız hissettim hep , karnımı görenler falanda kız diyor , birde dediğim gibi pipi görmedim daha hiç 🤣
crazymommy esmerella37 Kızz nasıl biliyorsun çok merak ettim 🙊🙊 Sağlıkcımısın yoksa biri el mi verdi sana 😂😂
Zehross03 Arelin_kardesi nasıl ya benimde aynı böyle bi foto verdi ve %100 erkek diyor görüntü aynı istediğin kıyafeti git al dedi
Arelin_kardesi Zehross03 banada öyle dedi ben alışveriş yaptım sonra kız denildi sonra erkk denildi çok kafalar karışık
Sahradmla esmerella37 ayy çok merak ediyorum acaba kendi hamileliginde bize mi soracaksın yoksa kendin ki tahmin edeceksin genellikle kendilerine tahmin yapamıyorlar 😂
Semira_3 Melomy inşallah beni de doğru tahmin etmiştir heyecanla doktora gitmeyi bekliyorum 13 haftalık olduk
Zehross03 Arelin_kardesi eyvah şuan bana bişeyler oliiiiiiii 🤣🤣 nasıl yaniii banada bi kız dediler sonra erkek %100 diyip pipi verdi tekrar kıza dönebilirmi yani birsürü şey aldım 😱😱😱😱 ahanda pipisi
Merve2014nehir @esmerella37 canım size atmıştım erkek demiştiniz ama 6 haftalık ultrosyonumada bakarmısınız.