Asuu-1 birde hiç alakası yokken cinsiyet partisinden bahsetti. Bende onu da yapmadığımı söyledim. Tebrik ederim sizi dedi çok hızlı gelişti anlayamadım. Bu da anneye babaya kalmış bi karar bunu da yapabilirdim. Sanki biz cahil cühela insanlarmışız gibi davrandı bilemiyorum. Düşünsenize doktorunuza ben bunu duydum deme hakkınız yok çünkü aşağılanıyorsunuz ben kendisine sadece etrafımda benim yaşıtım çok hamile arkadaşım var dedim. Ne söylediklerini bile söylemeden bana gün muhabbeti yani bu eksik bilgilerle olmaz gibisinden konuştu. Elbette olmaz diyerek kendisini dinledim uzunca da anlattı fakat sonuca döndüğümüzde sorduğum hiçbir soruya %100 net cevap alamıyordum. Bu yüzden kararı kendim vermek istedim. Ayrıca şikayet olarakta yazdım her yere öğleden sonra da hastaneyi arayacağım. Bana cevap verenler oluyor şu an yani ben ciddi bi durum olmasa tersleme üslup bozukluğu olmasa zaten gidip hastaneyi aramam şikayet etmem. Şunu da eklemek istiyorum bana şunu söyledi doktorum bu testleri yaptırmazsan bana gelip bu çocuk böyle oldu bana söylemediniz deme hakkınız var dava açabilirsiniz dedi ben de başınıza daha önce geldi mi dedim evet dedi imza almanızı öneririm dedim istanbuldan geldim ve orada imza alıyorlardı dedim.