Kukulikukuli12 2023_Aylin 30 Kasım 2019 evlilik 30 Kasım 2020 hamile kaldıgım tarih 😆 14 Eylül 2021 kızım dogdu Suan 5 haftalık 2. Ye hamileyim. 🤭 Yasım 31 cok geceden yapalım büyüsünler istedik.
Hmyraltnts Serendipity16 Aynen aynen tanıdığım biri aynı böyle olmuştu 2 sene istemiyorum diyodu benden 4 Ay sonra evlendi şuan bebeği kucağında 😅😅 Bizimde sürpriz oldu nasıl oldu anlamadım da hiç 🤣🤣
xbebegimx 2023_Aylin 3.5 yillik evliyim ilk bebegim 2 yil snra olmustu kalbi durdu😥 bu ikinci gebeligim 10 haftalik🌸
minikmucizeemaak 2023_Aylin 8 ay bitecek evlilikte 5 haftalık hamileyim sağlıkla kavuşalım hepimiz 🤲🏻❤️
Bet1 2023_Aylin evlendigimiz ilk ay hamile kaldım ikimizde istiyorduk uzun bir sevgililik sürecimiz zaten olmuştu. Şimdi 6 yıllık evliyiz 5 yaşına yakın bir oğlumuz var ve ikinci oğlumuzu bekliyoruz hayırlısıyla
Canimucizem 2023_Aylin Nisan ayında 4.yila giricez şükür 14haftalik hamileyim ilk sene hiç dusunmedim sonrada rabbim zamani varmış bu sene yeni yilda nasip etti şükür
gzl_2320 2023_Aylin maşallah 🙏 2. Evlilik Yıldönümümüzde 4 haftalık hamileydim, yeni öğrenmiştik tam evlilik yıldönümü zamanlarına denk geldi planlı gebelikti zaten 🙏🌸 şimdi 34 haftalık olduk çok şükür sonlara yaklaşıyoruz 🙏🤍🖤