siyahinciii 9 aylık evliyim bir cennet kuşum var şimdi ise 17. Haftada tek yumurta ikizlerimi bekliyorum
zeynepmom34 2023_Aylin ben evlendim eşim uzmandı 4 yılı geçiyor evleneli daha yeni bebişimşz olcak son 3 haftamız kaldı 2 yıl çalıştım 2 yılda yattım 😂😂😂🤗 sorunumuz yoktu rabbim bu zmana nasip etti
SusamBebeginAnnesi 2023_Aylin Yaşım 32, eşim 33. 8 yıldır evliyim, ilk 4 sene hiç bebek düşünmedik, sonra gebe kalamadım, 1 sene tedavi sonucu doğal yolla gebe kaldım, şu an 36 haftanın içindeyiz. 🙏🏻
Orucu12 SusamBebeginAnnesi 7 yıllık evliyim 4,5 yasında bir kızım var 17 haftalık hamileyim saglıkla gelsinler inşallah
Hmyraltnts 2023_Aylin bizde 1 yıl düşünmüyordum 10. Ayda sürpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim. Hiç kimse beklemediği için bizde dahil başlarda inanmakta biraz zorluk çekmiştik😅😅🥰
Serendipity16 Hmyraltnts sizin yine 10 ay sonra olmuş çoğu kişi 1 2 sene istemiyorum deyip 2 3. Ayda hamile kalıyor 😂
kadertugrul7 2023_Aylin 5 buçuk yillik evliyiz 17 haftalık ikinci minige hamileyim birde 3yasinda oglum var
Meleklerininannesii 2023_Aylin 2,5 senelik evliyiz. İlk 6 ay biz istemedik eşimle. 6 ay sonra düşünmeye başladıktan sonra hamile kaldım 7 aylık oğlumu kaybettim. Sonra 40 ım çıktı tekrar hamile kaldım 2 aylık ise o bebeğimi kaybettim. Araya biraz zaman vermek istedim psikolojikmen mahvolmuştum şimdi ise çok şükür bin şükür 22+2 yani 5 aylık olduk prensesimi bekliyorum inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur 🥹🌸🐣
Avril 10 senelik evliyim 11 haftalık hamileyim Yedi ay denedik yedinci ay oldu. Rahatıma çok düşkünüm yaşım geçiyor olmasa daha da yapmazdım hatta yapmayacaktım depremden sonra vazgeçmiştim çocuk yapmaktan tamamen ama meğer hamile kalmışım bile. Sen olma olma tam vazgeçtiğim ay ol. Allah’ın işi işte 🥲
Serendipity16 Avril 10 sene keyiften yapmamak valla helal olsun ben 2 sene yapmıcam dedim herkes 10 tane şey söyledi siz milleti nasıl idare ettiniz
Serendipity16 2 sene 8 aydır evliyiz 6+5 hamileyim 2 sene istemedik yapmadık 7 aydır deniyorduk 7. Ayda oldu çok şükür
Avril Serendipity16 ben biraz dominant bir karakterim 🤣 keyfim yetmiyor yapmıyorum doğurursam sen mi bakacaksın dedim soranlara. Ayrıca eşim de ailede biraz çekinilen biri biz istemiyoruz belki de hiç yapmayacağız böyle şeyleri sormak ayıp duymayayım bir daha dedi o oldu. İlk bir iki sene konuştular biz her seferinde sert çıkınca çeneleri kapandı. Kimse umurumda değil arkamdan çocukları olmuyor tedavi olsunlar diyenler bile oldu eminim ama kimseyi takmam ben karakterim böyle hayat benim hayatım dışarıdakiler istediği kadar kudurabilir 🤣🤣🤣
ErhanKubra 2023_Aylin 1.5 yıldır evliyiz en başından istedik bu yıl nasip oldu 14+3 haftalık hamileyim
Hmyraltnts Serendipity16 Aynen aynen tanıdığım biri aynı böyle olmuştu 2 sene istemiyorum diyodu benden 4 Ay sonra evlendi şuan bebeği kucağında 😅😅 Bizimde sürpriz oldu nasıl oldu anlamadım da hiç 🤣🤣
Ecem95 2023_Aylin 14 aylık evli iken hamile kaldım 37. Haftamdayım 2. Senemizde Allah nasip ederse kızım 2 bucuk aylık olmuş ve bizimle olacak inşallah🥰🤲