Mucizemiz15 Earth3342 bende sizinle aynı haftadayım geçen hafta devlette ki doktorum 2 haftaya doğurmazsan 2 hafta sonra tekrar gel demişti dünde özelde ki doktoruma gittim sezaryan düşünüyorum diye oda 39.haftaya kadar sezaryan yapmam dedi ama pazara kadar doğum gerçekleşmezse tabi diye de ekleme yaptı haftaya tekrar kontrole çağırdı ve sezaryan gününü belirleyeceğiz duruma göre ve devlette de kontrolüm var nasıl olacak hiç bilmiyorum 😅
Tanembebek5 Sila66 kız sıla benim doktor dün bir sey demedi ne zamn gün veriliyor acaba 🤔🤩pazartesi tekrar nts ye gidicem bakalım ne dicek
Sila66 Tanembebek5 hocam az kaldı dedim daha var dedi 🤣sonra ıste anneler gununde barı al dedım 😂😂 o da baya fark var dedı 24 mayıs olsun dedı hemde secım var dedı 😂😂
Tanembebek5 Sila66 🤣🤣🤣 sıla yaa pazarlık yapmışsın resmen 😁😁😁 biz de 29 mayıs da evlendik bizimkinin pek o tarihi göreceği yok ama inşallah erken olmaz doktor daha 8 haftan var dedi ama bizim tosuna bağlı her şey 😅
Zeynep_Krhsn Tanembebek5 Benimde 2 Mayıs sezeryan dedi dedim bayramdan önce olsa hem 18 i 37 hafta oluyorum falan oldu yarın alalım istersen saat kaç gibi olsun diye dalga geçti 😅😅 heyecandan duramıyorum mi çok uzun geliyor ay atlıyor ya çıldırıyorum 😅😅
Tiiffany Sila66 Siz 32 haftalık ben 31 haftalık. Size 24 mayıs dendigine göre banada 1 hafta ileri atsa ay sonu demek küüü. Teşekkür öğrenmiş oldum 😂
Mutlumumutlu Pandorakutusu Heyecan, korku, mutluluk, gerginlik, sabırsızlık sanırım çok karışık hisler içerisindeyim. Her güne uyandığımda bugün de iyi diye şükrediyorum.
Gamzecimm Mutlumumutlu evet bekliyoruz inşallah cok az kaldi sadece valize belki ekleme yaparım diye kapatmadım o kadar sizin hazır mi
Nhli-59 Pandorakutusu heyecan çok var merak ediyorum nasıl bı süreç bizi bekliyor zaman azaldıkça korkularim oluşmaya başladı ya yapsmazssam doguramazsam 34+5 iki gün sonra doğum için gün vericek doktorum
busenaz68 Pandorakutusu 35+5 planlı sezryan olacağım inşallah. Cuma günü doktorumla görüşüp gün almaya gideceğim. Karmakarışık hissediyorum bakabilir miyim? Ağlarsa susturabilir miyim? Sezeryan sonrası hemen iyileşir miyim? Ya ona yetemezsem vs vs kafamı çok kurcalıyor bazı sorular. Ama çok da heyecanlıyım. Bilemiyorum ya ağlarım ben o gün 🥹❤️
muser24 34+1 olduk, az kaldı, doğum korkusu, heyecan ve mutluluk var. Bu üçüncüsü olacak inşallah, abisi ve ablası nasıl karşılayacak endişesi var
55Ozge41 33+6 haftalık olduk Mayıs 10 ile 15 arası sezeryan olucam bu 3.hamileligim bebeğime kavuşmak için heyecanlıyım 💙
betulebrar61 Dünden sonra bı korku sardı. 35 haftaligiz doktorum bu aşağıya inmiş dayan sakın 2 haftaya kadar dayan ayakta kalma falan dedi biraz tırstım 38 e kadar dayanmam iyi olucak sanki suanlik kilomuz 2 bucuk onun haricinde suyum herseyim normal ama
Earth3342 betulebrar61 peki herşeyin hazirmiydi dün bana da ebe dönmüş dedi korktum bı. Ama temizligim hastane çantam hicbiseyim hazır değildi dün hastane çantasını hazırladım bugün halıları kaldırdım gondercem Alel acele yormamaya çalışıyorum ama mecbur yoruluyorum. Birde bayram var arada oda ayrı bi yorgunluk olacak napcaz bilmiyorum temizliği taktım kafama yapabilirim umarim
Hasretnfs betulebrar61 mrb canım doktor bana 2.5 aydır aşağıya inmiş diyor çok şükür şimdi 32+4 üz sabırla sağlıkla bekliyoruz elbette insan ister istemez strese giriyor ama senin yakın tarihte olması gereken zaten o bu yüzden strese girip canını sıkma Allah’ın izniyle herşey gönlünce olur bolca dua et içini ferah tut❤️