Semanur0902 Ceyda evet aşkım ilk yaptım senin o iki test gibi saçma sapan şeyler çıktı kırmızılık dağıldı falan yok zannettim, sonra tekrar yaptım diğer testin gibi direk kıp kırmızı çift çizgi çıktı, ertesi gününe hemen kan verdim 740larla öğrenmiş oldum 🥰
alitalia Ceyda kuzum inşallah hakkında hayırlısı olur ve inşallah sağlıklı bir gebelik haberiyle gelirsin dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum 🌸❤️
Tbsra95 Ceyda ceydacım o üste ki test senin mi o üste ki kesin var demek bebek o silik bir ihtimal derdim ama o üstteki tam yani
Ceyda Tbsra95 üçü de benim testim diğer iki test zaten hep bozuk gibi oluyo hiç çizgi çıkmıyor veya yan çizgi çıkıyor. Eşime ondan alma diyorum yine alıp geliyor 😂
Semanur0902 Ceyda inşallah canıımm dua ediyorum senin için Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah güzel sonuçlarla geelll 💖
Bebek2006 Ceyda inan benimde öyleydi ama hayat bir yerden sonra sana gülümsüyor ramazan ayının bereketine etrafımda çok kişi hamile kaldı umudunu yitirme 🤍
Ceyda Kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama ben 10 haftalık hamileymişim. Geçen ay olan adet değil kanamaymış yani geçen ay aslında kanda görünmemiş. Dikkatli olun silikte olsa var gebelik sakın ihmal etmeyin 💗🥰 Tbsra95 ikranurkutay Yazmelegi_ Busranur67
KLORAKHANIM Saglikla al kucagina canim 🤍 silik olanlar bozuk zaten, ilk testen gayetttt saglam gorunuyor :)