Ceyda Kızlar hiç adetim gecikmezdi ilk defa 2 aydır gecikme yaşıyorum 1 yıldır bebeğim olmuyor. Geçen ay negatif çıktı ama bu ay 3 testimin 1 tanesi pozitif diğer ikisi saçma sapan varla yok arası sizce hamile miyim 4 gün geçiyor adetim 🙄
Ceyda Biri idrar gider gitmez koyu çift çizgi çıktı. Diğeri ikisi farklı bir markaydı silik çift çizgi çıktı. Kan tahlili vermedim 1 yıldır her ay kan vermeye hastaneye koşmaktan ve negatif çıkmasından hiç umudum kalmadı ☹️ elizanakbulut Bebek2006
Bebek2006 Ceyda inan benimde öyleydi ama hayat bir yerden sonra sana gülümsüyor ramazan ayının bereketine etrafımda çok kişi hamile kaldı umudunu yitirme 🤍
Aylanursu Ceyda bence var bende pozitif testler görüp kanda negatifleri bı çok kez duydum hiç umudum yokken test yaptım ve senin gibi idari koyar koymaz iki çizgi çıktı ve şuan 9+1 olduk umudugunu kaybettigin an geliyor mucizen ve şuan mucizen seninle gidip kan ver ☺️
alitalia Ceyda forumda sol üst köşede üç çizgi var ya ordan resim yükleye tıkla seni resim yükleme sayfasına yönlendiriyor. Resmi açılan sayfada yükleyince link çıkıyor onu da burda yorum yazdığın yere kopyalıyorsun
alitalia Testlerin görüntüsü varsa daha iyi olur kuzum. Ama üçünde de pozitif gördüysen silik bile olsa vardır diye düşünüyorum inşallah sağlıkla ve hayırlı bir şekilde güzel haberi alırsın🌸❤️
alitalia Ceyda çok bariz belli oluyor ya silikler de öyle. Kan ver mutlaka emin olmanın başka yolu yok çünkü. Ama bence hamilesin ya bu şekilde çıkmazdı çünkü 👼🏻
Semanur0902 Ceyda diğer iki test bozuk gibi geldi bana ama diğerinde net var gözüküyor benimde aynı çıkmıştı çünkü, inşallah Allahın izniyle vardır canım mutlaka kan ver 💖
Snybydz Ceyda benimde böyle olmuştu hamile olduğuma ihtimal dahi vermiyordum 6 gün gecikmisti adetim kan verince kanda belli oldu daha çok yeni olduğu için doktor testte görünmeyecegini söylemişti 🤭
alitalia Ceyda ay hadi inşallah güzel haberlerle gel 🌸 sağlık ocağı da sonuçları bir gün sonra çıkarıyor ama olsun sonu iyi olsun da ☺️
Semanur0902 Ceyda evet aşkım ilk yaptım senin o iki test gibi saçma sapan şeyler çıktı kırmızılık dağıldı falan yok zannettim, sonra tekrar yaptım diğer testin gibi direk kıp kırmızı çift çizgi çıktı, ertesi gününe hemen kan verdim 740larla öğrenmiş oldum 🥰
alitalia Ceyda kuzum inşallah hakkında hayırlısı olur ve inşallah sağlıklı bir gebelik haberiyle gelirsin dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum 🌸❤️