semosderler Lavina günlük en fazla 2 tane tüketebiliyorum zaten ben yine de her ihtimale karşı bir tane yiyim
symag semosderler 17 haftaligim çok canım istediğinde yiyorum . Ramazan da olunca her yerde görünce çokta seviyorum
poyrazin_annesi28 semosderler Ben yiyorum hiç de bişey olmadı. Abartilmadigi sürece sorun yok. 2 3 tane yemekle dogurulsaydi keşke 🥲
Gln0110 semosderler Ben yiyorum günlük 1 tane. O 5 ve daha fazlası için. Doğum başlamadan biraz zor kolaylaştırır, önce doğumun başlaması gerekir. Son haftalarda daha fazla yemek gerek diye biliyorum
semosderler Gln0110 evet uygulamada da son haftalar için bol bol hurma yiyin diyordu biz az şimdilik bir iki ile idare edelim 😅
semosderler Sm135 bende mutfağa her girdiğim de tek gözüm takılan şey o , kayınvalidem de sağolsun koca kutu yolladı , görüpte yiyememek kötüydü😅
Mediha99 Ben de yemeye başladım ya 19 hafta olduk günde 2 tane aksatmadan yiyorum canım çok çekiyor ne yapayım
Melinalavinya semosderler Doktora sordum benimde canım çok istiyor diye 1-2 tane yiyebilirsin fazla yeme dedi
aygunes24 semosderler Doktoruma özellikle sordum. Saçma sapan hurafelere inanmayın hurmanin öyle bir etkisi yok yemenizde de sakınca yok ama fazla şekerli bir yiyecek olduğu için günde 3 4 u aşmamak gerek demişti.
semosderler aygunes24 ahaha annemde öyle dedi , sizin zamanınızda ramazanda bolca yiyordum hiç birinizde de sorun olmadı boşver ye dedi 😂
Busrata33 semosderler ben yiyorum 12.haftadan beri günde bir iki adet fazlasını yemiyorum.İlk oğlumda da yiyordum besleyiciligine güvendiğim bir yiyecek şeker ihtiyacımıda karşılıyor
Mervegvn123 semosderler valla uzmanlar ne der ben onu bılmem hurmanın etkisini bilmiyordum 20li haftalarımda bir oturusta 20-30 tane yedım günlerce 35. Haftadayım hiç sıkıntı yaşamadım canın çekiyorsa ye az da olsa ye canım