semosderler 17 haftalık hamilelikte hurma tüketimi sakıncalı mı ? , hani doğumu kolaylaştırıcı etkisi var biliyorum da nu haftalarda sorun yaratır mı ?
G_Ulzeki semosderler burda bir annemiz yazmışti rahim agzı kasılmalarına yol açarmış .bende yemiyorum
Niidos semosderler bildiğim kadarıyla son haftalarda yenmesi gerekiyor doğumu kolaylaştırır diye. 36+1 im ben aldım başladım yemeye ama bu haftaya kadar yemedim hiç🤔
Tbsra95 semosderler bilmiyorum ben hamilelik boyunca yedim sorun olmadı hic hatta ne acılma oldu ne birsey tabi benim çatım darmıs oda etki etmis olablit sonra zorunlu sezeryan oldum
semosderler G_Ulzeki yaa umreden getirmişler normalde yemem şimdi o kadar cazip geliyor ki sürekli yiyesim var 😂 o zaman en iyisi eşime vereyim dükkana götürsün 😅
prensesim_66 semosderler bana getirmişlerdi bir poşeti tek başıma yedim dayanamıyorum hurmaya hiç de bsey olmadı canım 42 haftaya kadar doguramamistim 😂
yesillimonn semosderler Kaynanam umre den getirdi valla canim istedi mi 4 5 tane yiyorum bişey olmadi şükür 😊
ikbalk semosderler benim de canım istemişti doktorum abartmadığın sürece 1-2 tane yemende sorun yok demişti:)
semosderler Ozgultugba Sm135 yani bakınca bir tane sonuçta çok masum gibi geliyorda yine de bi tedirgin olmadım değil 😅
Lavina semosderler bu zamlarda 2 taneden fazlası zararlı rahim ağzını yumuşattığı için doğumu tetikler genelde son aylarda doktor tavsiye ediyor
semosderler Lavina günlük en fazla 2 tane tüketebiliyorum zaten ben yine de her ihtimale karşı bir tane yiyim