prematureannesi_ Kızlar bebek kamerası alan var mı ? Aldıysanız önereceğiniz tam donanımlı kameraya ihtiyacım var 🥺
Gamzer prematureannesi_ Motorolanin gece görüşlü kamerasını kullanıyoruz. Gayet memnunum tavsiye ederim. 🧡
SevincKara prematureannesi_ Xiaomi nin kamerasını kullanıyoruz bebekten önce ev güvenliği için kullanıyoduk doğumdan sonra bebeğe yakın yere konumlandırıcaz bebek ağlama uyarısı veriyo telefondan kameraya konuşabiliyosun vs baya donanımlı
Gamzer prematureannesi_ Evet 360 derece dönüyor, gece görüşü çok iyi çok net. Bebeğim yatağında dönse bile sesi algılıyor hemen. Yarın kutusundan tam model bilgilerini yazayım araştırın isterseniz🙂
prematureannesi_ SevincKara çok teşekkür ederim onu da bir araştırayım da oda yapmayı düşünüyorum yaza doğru bir de taşınabilir olur mu bunlar ? Mesela tatile gittik götürebiliyor muyuz sabit mi kalması gerekiyor çünkü biz eşimin iş sebebiyle şehir dışına çıkıyoruz. FaceTime araması yapmak zorunda kalıyoruz. Bebeğimi de 2 dakika için uyandırıp götürmek istemiyorum uykusu dağılınca agrasif mız mız oluyor
prematureannesi_ Gamzer peki bu kamerayı istediğimiz heryere götürebilir miyiz acaba hiç fikrim yokta şehir dışına gittiğimiz de yanımızda olsun.
Mavisim099 prematureannesi_ merhaba bende ahşap besik alacağım 60×120 içine kac ölçülerinde nevresim almam gerekiyor siz bilirsiniz 🤔
SevincKara prematureannesi_ diğer kameralar nasıl bilmiyorum ama xiaomi kamerası wifi olmadan çalışmıyor eğer bulunduğunuz yerde de wifi varsa tekrar bağlantı kurup kullanabilirsiniz diye düşünüyorum
prematureannesi_ Gamzer ya çok teşekkür ederim ben bakayım buna kafama yattı gibi ❤️ odayı ayıracağım detaylı birşeyler olsun 🤗
prematureannesi_ Mavisim099 merhaba canım nevresim diken yerlerde diktirdim 90×150 yaptı. Sizde beşikten biraz fazla ölçülü olarak bakabilirsiniz. Hiç hazır nevresim almadım. 150 Tl ye diktirmiştim çarşaf , yastık , yorgan kılıfı
prematureannesi_ SevincKara ben araştırayım önerileri karşılaştırayım odayı ayıracağım çok özellikli olması daha iyi olur bizim için. Evde de sürekli odaya git gel dizlerim de ağrıyor 10 Dakika da deli gibi bak gel bak gel.