Gamzer Virgohome Sağlıkla Kucağınıza alın, adıyla yaşasın inşallah 🧡 Eylül de çok hoş benim süt kızımın adı da Eylül çok naif, çok güzel bir kız 🧡
Virgohome Gamzer yaaaa şuan ismi daha çok sevdim benimde aklımda Firdevs vardı vefat eden annemin adı ve kuranda geçiyor ama bu sefer bana yaşattığı his çok ağır olur diye koymadık bi hata yapsa annemin adını taşıyorsun diye ayarlamaktan koktum o yüzden fikrim değişti en iyisi Eylül koymak vallaa
Bsr_pksn Ben amine asel koyacağım Amine korkusuz demek hem peygamber efendimizin ismi Asel de cennetteki bal ırmağı demek
Blgekrks Tahamoms Allah nasip ederse Serra Lina olucak 💕 çok araştırdım bende dini konudan ikisine karar verdik 🤭 Serra = bolluk bereket ferahlık mutluluk anlamında olup Kur’an da Ali İmran suresi ve Araf süresinde geçiyor Lina=hurma fidesi demek
Gamzer Virgohome Mekanı cennet olsun annenin inşallah.🙏 Eylül gayet güzel içine siniyorsa hiç başka isim düşünüp kafa karışıklığı yaşama canim🧡🙂
Atmacabebek 1.kizimin ismi Hira Kızımın Saliha nur yolda oda Belinay koyalım dedik Belinay peygamber çiçeği ama Belinay Lina koymak ta istiyorum bakalım
Miracaslan Yenibirannee Mustafa ismi çok güzel huyuda güZel oğlumun adı tavsiye ederim akıllı uslu sakin oluyorlar genelde
Hurmuz16 Tahamoms benimde kızım olucak Beyna Duha koyucam inşallah ikisi ismide kuranda geçiyor Beyna ismin anlamı 2 tane hem İki el arasındaki sevgi demek birde Allahın evi,Kabe demek Duha’nında anlamı kuşluk vakti demek
Deniz-melek Kızım olursa bende ismini Ecrin koymak istiyorum anlamını çok beğeniyorum Allah’ın hediyesi demek.
HanifeAsya Tahamoms nasip olursa inşallah Ayliz koymayı düşünüyoruz ☺️ Cennetteki en güzel hurinin adı. Cennette bir bahçe. Ay parıltısı. İsim analizi de güzel bence isim düşünürken analizlerine mutlaka bakın gerçekten karakterini belirliyor teyzemin 3 kızına da hep analizine baktık. İsimleri ceylan nur , Reyyan Elif , Zeynep Sare
1aysenurrr Tahamoms Biz kızımızın adını Hümeyra koymaya karar verdik.Aklık güzellik al yanaklı kadın anlamlarına geliyor.Hz Aişe’nin de lakabı Efendimiz öyle seslenirmiş yaa☺️O niyetle düşünüyoruz.Bebişlerin Hepsi adıyla yaşasın İnşallah❤️
MaviJournal Bizde Hatice Benan ismine karar verdik. Benan Kuranda geçiyor, anlamı: parmakla gösterilecek kadar güzel demektir. Benan isminin bir diğer anlamı ise ünlü ve tanınmış kimsedir.