Ozgekilic_ Ozgekilic_ ben mesafeden dolayı burdan başka doktorada gıdıyorum doğumu nasıl yapıcam ama Bılmıyorum uzaklıktan dolayı
Aygulakdg Ozgekilic_ ay inşallah yetişebilecek durumda olursun da nur hoca da yaparsın doğumu canımmm. Cok uzak kız iyi cesaret ediyorsun vala ☺️
Ozgekilic_ Aygulakdg ya ben minik bı kanama gecırdım çok korktum soluğu orda aldım bana çok güven veriyor ıcımı rahatlatıyor ıo gunden beri sık sık gidiyorum 😅ınsllah 🙏🏽☺️
Aygulakdg muziceanne_ ben direk doğum paketi aldım. 22.000 tl ye tüm test ler kontroller doğum ve yenidoğan kontrolleri.
Skrblt Aygulakdg benim ikinci gebeliğim. İlkini kaybettim maalesef. Eda hanımla o sırada tanıştık. İkinci gebeliğimin başından beri onlayım. 24. Haftadayım.
Aygulakdg Skrblt çok üzüldüm 😔 umarım bunu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz peki ?
zeynepsg Skrblt ben de eda hanıma giriyorum şu an ilk bebeğimi kaybettim pıhtılaşma çıktı sizde de öyle bi durum var mı nasıl bi yol izledi varsa da
Ozgekilic_ muziceanne_ malesef hersey uçtu dıger giitiğim yer 1500 ödüyorum profesör oda hepsini denedım acıkcası ben Acıbadem liv Medical baya tecrübelendim😅😅😅