GulKeskin 1kedi1bebe Oğlumun adı Kayra 😊 belki fikir olur Büyük bir kimseden gelen iyilik , lütuf demek Bana göre ; Allah’ımın bana lütfu 😌
Mamacita1 1kedi1bebe Benim oğlumun ismi de Aras olacak 🫶🏻 Bence tek olarak daha güzel. Bundan önce Uraz Ege düşünüyorduk ama vazgeçtik.
arelbaby aselalbayrak çok güzel bir isim :) ben pek ikinci isim taraftarı değilim ya kısa ve öz olması benim için yeterli. Ama 2 isim düşünüyorsanız başa başka isim koyup ikinci arel düşünebilirsiniz söylerken daha ismin devamı gibi geliyor sanki arel 🌸
aselalbayrak arelbaby Miraç Arel düşünüyorduk ilk zamanlar şimdiler de Deniz Arel de güzel geliyor kulağa
dilarakerem01 1kedi1bebe Ben de hamileyim bir oğlum olacak Arif ikinci ismi olacak inşallah Abim umredeyken rüyasında görmüş İlk ismi de Kerem olacak hayırlısıyla Yani Kerem Arif Biz çok sevdik bu iki ismi Belki size fikir olur
mariapuder oğlum mu olacak bilmiyorum ama erkek çocuğu için Ata ismini çok seviyorum Ata ve ya Atahan :)
Ozgeliz 1kedi1bebe Bence içinize sinen ismi verebilirsiniz bizde Fransa’da yaşıyoruz benim ismim Özge . Oğlumun ismi Yiğit gayet güzel telefuz ediyorlar bi sorun yaşamıyoruz :)
Yrgnnnnnn Sibel_ergun bizim de aybars olacak Allahın izniyle 😍 sağlıcakla gelsinler inşallah kuzularımız 😍
aysenur-y1 arelbaby Arel yahudi kökenli mi acaba tam olarak kaynak edinemedim siz araştırdınız mı detaylı
aysenur-y1 arelbaby ben de Arel ismini düşünüyorum da böyle bir şey duydum o yüzden fazla da bir kaynağa erişemedim