Dniz47 Sadece isim önericem Aras Bulut’ Hazar’ Muhammed Ali ‘ Ömer’ Çınar ‘Yiğit ‘Yağız bn bu isimleri seviyorum isim bulmakta zorlanan varsa eğer tavsiye edrim 😊
Aysktr Eed7 biz Noyan koyacaktık ama kızımız olcak belki listene alırsın 😄 onun dışında birde Ege , çağan , doruk önerebilirim sevdiğim isimlerden 😄
Eed7 MelikeHayrunnisa Hayırlı olsun ömer ismi güzel hamzayı bilemedim ömer erdem koydu bi tanıdığım mesela netleştirmediyseniz düşünebilirsiniz gerçi ömer isminin yanına baya isim uyuyo 😊
Sibellaa Eed7 canım onun cinsiyeti net olarak 16 dan sonra belli olur. Değişebiliyo 16 dan sonra düşün istersen
Eed7 Sibellaa ikili test yapıldı net olarak söyledi 2. Doktorda erkek dedi artık bidaha değişirsede değişir hiç sorun değil 😊
Sibellaa Eed7 hayırlısı olsun banada kız demişlerdi 12 haftalarda 16 da erkeğe döndü ve bi çok kişi yaşıyomuş bu sorunu ondan dedim.
Nefeslina Benımde erkegım var valla esım trabzonlu olmasa besıktas bıle koyabılırdım 🤣🤣ama göktuğ alp olucak kısmetse ☺️
Sirincili MelikeHayrunnisa canım önce hayırlı uğurlu gelsin inşallah kavuşsun kucağına. Hz.Ömer gibi adaletli olsun inşallah 😊 Hz. Hamza gibi de cesaretli olursa inşallah tadından yenmez 🙈 Olur canım inşallah hayırlı evlat olur💜
masal2014 Eed7 Ben karar veremedim Kartal ismini eşim koyduğu için diğer isim bana ait😅 anlaşmamız böyle. Ayaz Kartal Toprak Kartal Aras Kartal Poyraz Kartal Aybars Kartal Bunlar eşimin önerileri. Çarşamba doğuyor şimdilik isimsiziz😅😅
Seymamurduk Eed7 4 yaşındaki oğlumun adı duhan 💕 ama Kartal’ın yanına daha hafif isimler üç harfli filan daha güzel olur sanki Kartal Alp gibi mesela 😊
Eed7 Seymamurduk duhanı çok istiyorum nasıl bir bebek sakin mi ismiyle yaşar derler ya merak ediyorum açıkçası
Seymamurduk Eed7 😂😂 vallahi eğer bizimki gibi olursa aman diyim koyma. Gazlı bir bebekti 1 yasına kadar gaz ve uyku problemi yaşadık. Sonrasında bana bağımlı yaşamaya başladı şuan 4 yasında yeni yeni düzene giriyor. Duhan anlam olarak kıyamet günü ortalığı kaplayan duman demek zaten öteki ismi de poyraz olunca sen düşün işte 🙄 yine de canı sağolsun 2 yasından sonra biraz düzelir merak etme ☺️🙈
Eed7 Seymamurduk Seymamurduk o poyrazdandır belkide 😂 elbet birgün uzaklaşıcak kalsın bize yapışık kalacagı kadarr napalımm 😊
Drkmls Ne gereksiz insanlar var yaa isim beğenmiyo falan beğenmiyosan koyma milletin hevesini ne kaçırıyosun. Gerçekten burdaaki insanları anlamıyorum ben.
Eed7 Drkmls onlara bakıp heves kaçırsak yaşayamayız 😂 çok umursamamak lazım herkes kalbinin ekmeğini yer şu gerçekki kadın kadına her yerde düşman birlik diye bişey yok çok yazık 😏