Eed7 12+6 Erkek bebek bekliyoruz Kartal ismini koyucaz ama bi isim daha yanına düşünüyoruz Kartal Kutay ve Kartal Duhan isimleri seçeneklerim arasında sizce Kartal isminin yanına uyan isimler neler 😁
Sezenkarademir Eed7 gebe tarihlerimiz gününe kadar. Maalesef bizimki sırtını döndüğü için göremedik. Kartal Kutay hoş duruyor bence. 😊🦅
B-P-R Deryadeniz63 bende Katiliyorum Sizin Tercihiniz Tabiki Size Kalmış Ama Gerçekten Kartal İsmi Hiç Güzel Değil Bizde Eşimle Galatasarayliyiz cimbommu Koyalım Çocuğun İsmini 😂😂😂😂
mrymdnr Eed7 Ben sizi çok iyi anlarım benim eşimde çok koyu Beşiktaşlı oğlumuzun ismini öyle koymadık ama herşeyi Beşiktaşlı olsun istiyor eşim hastane çıkışımız,isim yazılı tasarım tulum takım yaptırdım kapı süsü falan hep Beşiktaş temalı 😀
Sirincili Kartal ağır bir isim. Yanına daha hafif ve naif bir isim koyarsanız daha rahat eder ve ortayı bulur bebeğinizin karakteri. Yanlış anlamayın ama mesela Kartal Ali yada Kartal Alp gibi isimler çocuğun güçlü sert haşarı yada tabir caizse megolaman yapabilir. Çünkü zaten Kartal bir kuş olarak çok yükseklerden uçar her hayvanın yanında durmaz beğenmez tektir özgürdür,tepeden bakar vs. o yüzden yanına seçeceğiniz isim Kartal’ı dengelesin bence. Ben biraz isim üzerine çalışmalar yapıyorum da ondan yazayım dedim :) Hayırlı olsun inşallah Allah kavuştursun 💜
Eed7 Sirincili teşekkürler alp eşim istemiyor aliyide ben daha vaktimiz var tabi hee birde can da ekleyemiyoruz etrafta doğum yapan isim koyan çok olunca 1.derece akrabalar hep koydu 😂 ama aklınıza gelen olursa yazın lütfen 😊
Eed7 B-P-R Hayır ama aslan koyabilir bizde beşiktaş koymuyoruz sonuçta 😂😂neyse fikrinizi söylediniz yeterlidir
mrymdnr Eed7 ınstagramda tugbakuyu_forbaby var kesinlikle tavsiye ederim ordan takım yaptırdım hatta Beşiktaş logosu ve 3 yıldız eklettik düşünün 😀 aynı tasarımdan da ışıklı kapı süsü panosu yaptırdım o henüz gelmedi bekliyorum 😊
mrymdnr Eed7 Ne demek isimini de siz ne istiyorsanız koyun bence dış seslere kulaklarınızı kapatın bebek sizin bebeğiniz tercih sizin ne isterseniz tabiki o ismi koyarsınız hiç birimizi ilgilendirmez bu 😊
Eed7 mrymdnr maksat fikir almak ama insanların tepkileri tuhaf herkes sizin gibi iyi niyetli olmuyor malesef teşekkür ediyorum sağlıkla doğsun büyüsün inş bebeğiniz 👼🏼
Eed7 MelikeHayrunnisa Hayırlı olsun ömer ismi güzel hamzayı bilemedim ömer erdem koydu bi tanıdığım mesela netleştirmediyseniz düşünebilirsiniz gerçi ömer isminin yanına baya isim uyuyo 😊
Sirincili MelikeHayrunnisa canım önce hayırlı uğurlu gelsin inşallah kavuşsun kucağına. Hz.Ömer gibi adaletli olsun inşallah 😊 Hz. Hamza gibi de cesaretli olursa inşallah tadından yenmez 🙈 Olur canım inşallah hayırlı evlat olur💜
masal2014 Eed7 Ben karar veremedim Kartal ismini eşim koyduğu için diğer isim bana ait😅 anlaşmamız böyle. Ayaz Kartal Toprak Kartal Aras Kartal Poyraz Kartal Aybars Kartal Bunlar eşimin önerileri. Çarşamba doğuyor şimdilik isimsiziz😅😅