balimiscat Arkadaşımda gördüm çok beğendim o yüzden Mamma marka anakucağı kesin alacağım katlanınca hiç yer kaplamıyor hemde hafif
Mavisim099 Sahnedekimadam saol canım benim bütçemizi baya aşıyor ya 850 lira fark var arada yoksa bende isterdim 😥
Mavisim099 balimiscat sizce fileli kumas mi alsam yoksa keten smile serisindenmi . Siz hangisinden alacaksınız çok arada kaldım yardım ederseniz sevinirim 🫶
Mavisim099 Sahnedekimadam bana yardimci olur musunuz. Mamma markasından alacağım ama kumaşı keten smile serisi bide keten +file elegance serisi sizce hangisini tercih edeyim hiç anlamam bu islerden 🥺
balimiscat Mavisim099 benim ilk bebek olduğu için oda da yapmıcam şuanlık premium bakıcam sanırım 🙊 ama araştırırsanız sanırım kılıfta satılıyor yedek gibi hepsine uyumlu mu bilemiyorum
Sahnedekimadam Mavisim099 Mamma Premium Cotton Ana Kucağı + Oyuncak Aparatı Ben bu ürünü aldım canım güzel geldi diğerleri hakkında fikrim yok
Aynenkanka MF0127 aşırı memnunum oğlum 7 aylık oldu mutfakta yanımdayken hep bunda ek gıdasını bile bunda yediriyorum çoğu zaman