MugeGuness ddm2210 evet öğrendim. Ama bana değil doktoruma söylediler doktorum bana söyledi. Prosedür böyleymiş
ddm2210 MugeGuness Hemsirees55 ısrar edince söylüyolarmış🙈 çok merak ediyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ınsallah 🤲
17papatya Nazzz35 canım ben de bu firmaya yaptırdım bugün 14 gün oldu kan verdiğim günle beraber hala arayan olmadı bi sorun felan mi oldu acaba anlamadım
Nazzz35 17papatya isterseniz yazın bende çanakkalede verdim cem hocanın takibindeyim . 27 martta vermiştim 10 nisanda geldi sonuç . Seda hanımmı danışmanınız yazın kendisine bir kere 15 16 günde tamamlanıyor dedi bana 1 2 gün erken veya geç olabiliyormuş.
Nazzz35 ddm2210 bizim doktorumuz tahminde bulunmuştu danışmanımız sordu bende söylemiştim erkek tahmin diye doğru oğlunuz oluyor demişti danışmanımız aynı anda doktorumuzda cinsiyet yazayımmı diye mesaj atmıştı. Danışmanımız söyledi bana
Nazzz35 17papatya hayırlı haberler almanız dileğiyle beklemek çok zor sizi çok iyi anlıyorum . Biran önce çıkar hayırlı sonuç inşallah ❤️kaç haftalık
Nazzz35 17papatya benim 12+6 ben test verdiğimde 10+4 düm canım. Ultrasona görede 13+3 günüm şuan 😊 sonuçlar iyi geldi şükür 😊 seninde hayırlı haberlerini bekliyorum . Beni pazartesi bu saatlerde aramışlardı çıkar bence bugün yarın seninde 😊
Nazzz35 17papatya çok haklısın ben 8.günde yazmıştım dayanamamıştım😄 inşallah yarın hayırlu haberlerini alırız 🥰
Ocebon Bize de kordondaki 3 arter den teki oluşmamış veya pıhtılaşmış olabilir dedi o yüzden yaptırdı umarım sonuçlar güzel çıkar olumsuz konuşan herhangi bir doktor yok ama insan yine de tedirgin oluyor
17papatya Nazzz35 Evet canım bu sabah aradılar 16.günde yani gittik doktora cinsiyetimizi de öğrendik bi oğlumuz olacakmış 🙏🏻
Nazzz35 17papatya ayy harika haber çok sevindim . Erkek senesi sanırım 😄 benimkide erkekti. Sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle 🥰🤩
Edaozkan Hemsirees55 neden yaptırma gereği duydunuz bi sorundan dolayı mı yoksa içiniz rahat etsin diye mi bide bütün hastalıklar çıkıyor mu
Hemsirees55 Edaozkan yok bi hastalık değil bende sağlıkcıyım bebeğim sağlıklı mı diye merak ettim down sendromundan tutun cinsiyet anomalilerine kadar var