ddm2210 Hemsirees55 bende bugün kan verdim 10 ile 12 iş günü içinde sonuç çıkar dediler bana ama yaptırdığın yer ile de alakalı bazı yerler 3 gün bazıları 7 iş günü diyor
MugeGuness Hemsirees55 yaptırdığınız firmaya göre değişiyor sanırım. Ben nipt plus firmasında yaptırdım, 10 günde çıktı
ddm2210 Cinsiyetleri öğrendiniz mi peki? Cinsiyette belli oluyor ya söylediler mi? Hemsirees55 MugeGuness Nazzz35
Nazzz35 Hemsirees55 bende natera panoramada yaptırdım tam 14 günde çıktı . Dün aldım sonucuda . 27 martta kan verdim 10 nisanda çıktı. Hayırlı haberler almanız dileğiyle ❤️
Hemsirees55 Stella55 ben genoks ile ilgil şikayet duydum bir de o Türkiye de yapıyor en iyisi Amerika
ddm2210 Hemsirees55 DNA laboratuvarları genetik hastalıklar değerlendirme merkezinde yaptırdım. İnsallah hepimiz sağlıklı, güzel haberler alırız
Hemsirees55 Kubrakarahan benim arkadaşımın da öyle çıkmıştı içinizi ferah tutun inş sonuçlar iyi olur:) onun sonucu iyi gelmişti
17papatya Nazzz35 canım ben de bu firmaya yaptırdım bugün 14 gün oldu kan verdiğim günle beraber hala arayan olmadı bi sorun felan mi oldu acaba anlamadım
Hemsirees55 Ocebon merhaba ben sağlıkçıyımda bebeği merak ettiğimden erkenden önlem alabilmek için çok şükür bi sıkıntısı yok :)
Nazzz35 Ocebon herhangi bir sorun yoktu doktorumuz ikili üçlü testlerden daha doğru sonuç verdiğini gen taraması yapıldığını söyledi bizde ona karar verdik direk . Daha güvenilir olduğu için 😊
MugeGuness ddm2210 evet öğrendim. Ama bana değil doktoruma söylediler doktorum bana söyledi. Prosedür böyleymiş
Nazzz35 ddm2210 bizim doktorumuz tahminde bulunmuştu danışmanımız sordu bende söylemiştim erkek tahmin diye doğru oğlunuz oluyor demişti danışmanımız aynı anda doktorumuzda cinsiyet yazayımmı diye mesaj atmıştı. Danışmanımız söyledi bana