Kyy01 Glsm_erdgn1 öyle bişey değil o sonra tutma sansiniz var o yüzden para vermekle olmuyor tutmakla yükümlüsünuz sağlığınız el verdikçe ben böyle biliyorum doğru mu yanlış tabi bilemem
beyzacmvrc Glsm_erdgn1 veremezsiniz onu. Hamilelikten sonra tutacaksınız. Bende öyle yapicam. Ancak hiç bir zaman tutamicak bir hastalıgnz varsa verebilirsiniz onu
Eemoom Mervvvever olabilir. Bizde geçen sene sormuştuk. Hem para vereceksiniz hem yerine tutman lazım dedi hoca. Öyle olunca parasını da verdik
Aslan63melek Hilal2 mrb vermediyseniz daha bana yardımcı olabilirmisiniz iki çocuğum var ve şuan 38+4 günlük gebeyim gerçekten ihtiyacım var çocuklara harciyacam 24 yaşındayım urfaliyim
AyFa1608 Glsm_erdgn1 hiç tutamayacaklar, hastalar falan orucun fitresini verir günlük olarak. Siz hamilelikten dolayı tutmuyorsunuz, Rabbim in hamilelere sunduğu bi ayrıcalık bu doğumdan sonra istediğiniz zaman tutarsınız.
uzlet Eemoom canım sorduğunuz kişi yanlış bilgi vermiş oruç tutmasına engel ciddi bir sağlık problemi olması lazım para vermesi için yani hamilelik ve emzirme gibi durumlarda para verilmez daha sonra kaza orucu olarak tutulur
ilzannliy Glsm_erdgn1 Eemoom hamilelik ve emzirme dönemi için fidye verilmez çünkü hastalık süreci geçicidir daha sonra oruç tutabilir lakin hastalığı kalıcı olan oruç hiç tutamayacak durumda olanlar fidye vermekle yükümlüdür canım. Ayrıca fitre ve fidye farklı şeylerdir. Glsm_erdgn1 Bayramdan önce vereceğiz fitrelerimizi inşallah canım .
Aslan63melek myangelson mrb vermediyseniz sizede söylemek istiyorum iki cogugum var ve şuan 38+4 günlük gebeyim gerçekten ihtiyacım var maddi durumum yok 24 yaşındayım urfaliyim şimdiden Allah razı olsun 🤲 kızım 5 yaşında oğlum 8
myangelson Aslan63melek eşimin tarafinda küçük oğlu kanser olan biri var tedavi görüyor ama durumları çok kötü onlara vereceğiz üzgünüm 😔😔
Aslan63melek myangelson aaa rabbim çocuğuna şifa versin inşallah 🤲 hiç bir anneyi cocuğuyla sınamasın çok üzüldüm 😔