Mucizemgeldi İlk gebeliğini öğrendikten itibaren progesteron kullananlar kaç ay kullandılar ve bebekleri sağlıklı mı ? Cinsiyetleri ne oldu buda meraktan :))
Aybarsmom_ Mucizemgeldi 11.haftadan 17.haftaya kadar falan kullandım fitilini de iğnesini de. Şuan şükür gayet iyiyiz maşallah 🙏🏻☺️ Oğlum olucak 26.haftaya giriyoruz 💙
momyseker Mucizemgeldi ben fitil olarak kullanıyorum. Küçük bi kanama alanı vardı hamileliğin başlarında. Daha önce bikaç kez kayıp yaşadığımız için doktorum kullanmamı istedi. Şimdi 22. haftadayız bebişimiz kız 😊
mervesercandemir Mucizemgeldi erkek, mayısta 5 yaşına girecek turp gibi maşallah🤣 Şimdi iki numara için tekrar kullanıyorum
EmineTlc momyseker kaç haftaya kadar kullandınız acaba? Benim de kanama alanım var da kesenin yanında ben de kullanıyorum.
Hayrnnisaors97 Bende başından beri kullanıyorum 12 haftalığız çarşamba doktora sorucam bakalım devam etmem gerekiyor mu
Nazalex Mucizemgeldi bende 4-8 arası kullandım ilk zaman ağızdan alıyordum ama beni mahvetti. Sonra fitile döndüm. Şu an 12 haftalığım cinsiyet belli değil
Totanseyma Mucizemgeldi 6. Haftadan itibaren kullanmaya başladım en az 32. Haftaya kadar kullanıcam fitil olarak erkek bebiş 🫣
momyseker Totanseyma neden 32. haftaya kadar acaba? Bende 22 haftalığım hala kullanıyorum doktorum devam etmemi istedi
momyseker EmineTlc normalde kanama alanı kaybolduğunda bıraktırıyor doktorlar. Bende kullandıktan 2 hafta sonra tamamen kaybolmuştu ama doktorum bırakmamı istemedi. 22. haftadayım hala fitil olarak kullanıyorum
Totanseyma momyseker 12. Haftada serklaj oldum doktor en iyi ihtimal 32 ye kadar devam edeceksin dedi
momyseker Totanseyma hmm anladım Rabbim sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
seda34- Mucizemgeldi 7. Haftada basladim 32 haftaligim hala kullaniyorum. Doguma kadar da kullanmami soyledi doktorum ikiz gebelik oldugu icin erken dogumu biraz engellemek icin
Gozdearztrn Servikal yetmezliğinden dolayı 22 de yazdı dr yeni başladım 10 gün kullan duruma göre bakalım dedi ama ilaç kullanmak istirahat etmek hasta psikolojisine soktu beni 🥹