Safaozbn Gece 1.30 civarı başlayan sancılarımla kızım bugün 15.50de dünyaya geldi 🥰 biraz aceleci davrandı ama 37+1 de dünyamızı aydınlattı 😍 sorusu olanları alabilirim 🤗
Seda_22 Safaozbn Allah analı babalı büyütsün canım darısı bana ve diğer hamilelere bizimkinde kız bende 28 haftalığım 2 gündür sol kasıkta ağrı hissediyorum sende de olmuş muydu arada nefesimi kesiyor neredeyse e biraz da tatlı canlıyım
Melo-fndkc Safaozbn ohh hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün kuzucum. Nasıl bi şey anne olmak 🥹 normal doğurdun sanırım, çok sor muydu? Şu an nasılsın ağrın sızın var mı? Bebeğinle ilgilenebiliyor musun?
3Tospikannesi Safaozbn Rabbim sağlıkla mutluluk içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı biz hamilelerin başına inşallah nasılsınız ve bebeğiniz nasıl durumunuz iyidir inşallah 😊 kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Meri11 Seda_22 canımm hayırlı olsun. Merak ettiklerimi sormak istiyorum ☺️ Sancı bir anda mı başladı, açıklığınız felan önceden var mıydı nasıl oldu doğum birde kaç kilo doğdu acaba
Safaozbn Seda_22 öyle bir ağrı ki inanın anlıyosunuz benim bel ve kasığa vurdu adet sancısıyla alakası yok o hissettikleriniz yalancı sancı muhtemelen
Safaozbn Meri11 zaten yavaş yavaş vardı ilişki ve duştan sonra şiddetlendi çarşamba günü 2 cm açıklığın var demişti doktor baya sancı çektim çok yoruldum ama inanın kafası ve omuzu geldikten sonra bütün her şey diniyor 3 kg doğdu kızım 🥰
Safaozbn Melo-fndkc çok garip bir his 😊 evet normal oldu çok yoruldum sancılardan ama doğurunca hepsi gitti şuan arada vuran bi sancıyla birlikte kan akıyor birde dikiş ağrısı var onun dışında gayet iyiyim ilgilenebiliyorum tabiki 🥰
Safaozbn 3Tospikannesi ikimizde iyiyiz çok şükür çok wow denecek bir ağrım yok ama ister istemez oluyor tabiki 😊
Melo-fndkc Safaozbn kuşum tez zamanda toparlanırsın inşaAllah. Dikillerin çok mu? Kesi mi atıldı yırtıktan mı dikişin var? Kız bi de hissettin mi dikiş atılırken 🥹
Safaozbn Melo-fndkc kesi attılar yırtık olmasın diye uyuşturuyorlar kuzum ben kastım kendimi baya çok yorulduğum için ama hissetmedim