Pinkgold Sun10 39+4 şuan yalancı sancılar var okadar geçen hafta çatı muayenesi oldum daha kanala inmemiş ama rahmin üstünde duruyor dedi normal doğum için beklemedeyiz bakalım ne zaman gelicek 😇🙏🏻 Yarında randevum var doktorum nediyecek diye merak ediyorum
Aaaysee Sun10 bende senden bir gün sonra giriyorum 39 a,hiç bir belirti sancı vs yok çok yoruldum artık 🥲
Aysshenur Sun10 39+2 den selamlar. Şu an çok ciddi bel ağrısı ve vajina ağrısı hissediyorum. Karnım taş gibi. Ve sümüksü bir şey geldi. Nişan mı bilmiyorum. Dua edelim artsın sancım 😀
O1anneeee Bende de yok ve çok yoruldum çok sıkıldım artık gelsin diye bişeyler yapmak istiyorum ama yapacak hiç bişey yok bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyormuş 🥹
Sun10 O1anneeee bi yandan çok sıkıldım normal yürümeyi yatmayı giyinmeyi çok çok özledim bi yandan da az saha dursun diyorum 😅
Sun10 semrasldrms doktor çatı muayenesinde mi anlıyor bu açıklığı ya suan açıklığım varsa bile bilmiyoruz 😅
Sun10 Pinkgold ben de çarşamba gidicem bakalım. Benim doktorum sancı olmadan çatı muayenesi yapmadığını söyledi normal doğumu bekliyorum ama insallah yapabilirim
54_ebrkyu Aysshenur ay durumlar aynı şuan sümüksü gelen şeyin rengi nasıl acaba bende aynı durumdayım 🙊
54_ebrkyu Aysshenur aşırı vajina ağrısı var bebek vajinama çok baskı yapıyor sanki içerden iple bişey çekiyor gibi geceleri özellikle oluyor bu
Sun10 Aysshenur benim hep taş gibi oluyor hep akıntım var hep çatı ağrım vardı galiba bunlar benim için belirti değil 😅
Aysshenur 54_ebrkyu yani şeffaf gibiydi ama sarı gibiydi de . Bilemedim 😀😀😀😀 ilk doğum ne zor ya bilmemek
54_ebrkyu Aysshenur aynı durumdayız tek ben değilmişim içim rahatladı şuan Evt ya ilk doğum çok zor neyin nasıl olduğunu bilmemek çok zor mesela şuan hafif sancım var yalancı sancı mı anlaması çok zor🤦♀️
54_ebrkyu Aysshenur bu gün randevum vardı sordum doktoruma akıntıyı gayet normal endişe etme hormonlardan dolayı geliyor son aylarda gelmesi iyi bişry Ztn dedi :))
Aysshenur Cansudinc dua et. İnan çok çok az kaldı. İçerde kalacak değil heralde diye kendimi teselli ediyorum
Cansudinc Sun10 Bendede aynısı oluyor bebeğin hareketli olduğu zamanda oluyor günde iki kere falan ama 🥲 diyorum ki devam etsin doğsun artık bebiş sonra yok oluyor ağrı