Gencoglugizem Ben 7 haftalık gebeydim ve gebeliğimin 4.haftasından beri hep bana rahim aşağıda bebek yaşamaz dediler sizi dinledim başka doktora gittim bana gebeliğin güzel dedi. Cuma günü gittiğimde işte gelişim yok dendi. Pazar günü adet ağrısından fazla ağrım ve ilk gün mü gibi kanamam oldu dayanılmaz olmaya başlayan ağrılarımı soluğunu acilde aldım vajinal muayne ile bebeğimin 3 mm daha geliştiğini öğrendim ve düşük olursa da yapacak bişey olmadığını söyledi doktor. Eve geldiğim klozeti tercih ettim çünkü parça atarsam fark etmek istedim ağrılarım 15 dakika sonra daha şiddetli olmaya başladı ve iki saat sonra parça düştü. Direk hastaneye gittim. Parçamın fotoğrafını çekip doktora gösterdim bana pıhtı dedi ve iki doktor daha geldi bu parça dedi. Tekrar vajinal muayne ile kesenin bozulduğunu söylediler. Normal ultrason ile bakıp kesenin olmadığını düşüğün gerçekleştiğini söylediler. Anestezi yok kürekleme yapmamız lazım dediler dayanırım sandım ama daha işe başlamadan istemediğimi söyledim ve özel bir hastaneye gittim. Muayeneden sonra sadece pıhtılarımın kaldığını kürtaja gerek olmadığını verdiği ilaçlarla kanamamın artık pıhtıları atacağımı söyledi. Perşembe günü muayne için tekrar gideceğim. Hayırlısı oldu herşeyin ilk gebeliğimdi 27 yaşındayım ve ben dün hastanede gelen kadınların anlattıkları doğum hikayelerini duydukta daha çok güç toplayıp kendimi yıpratmadım Tabi ki Rabbim kimsenin başına vermesin ama olmuşsa da olacaksa da vardır bir Hayır diyip önümüze bakmak. Siz annenler çocuklarınızı size sizi de çocuklarınıza bağışlasın♥️
262223-- Gencoglugizem öncelikle geçmiş olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en kısa zamanda bende 31 Ekim’de 5 haftalık düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım gece başlamışti kanamam parça halinda geliyordu çok kötü olmuştum ama çok şükür aradan 1.5 ay sonra hamile kaldım şuan 16+3 olduk rahmin kendini toplamasi için 2 ay dinlenin tekrardan geçmiş olsun ❤️
Denm22 Gencoglugizem beterin beteri var diye boşa dememişler bende ilk düşük yaptığımda çok üzüldüm kendimi suçladım hep sonra dedim verende alanda Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inş🙏🏻
eylulmihrasmom Gencoglugizem çok geçmiş olsun 🌸 sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım maalesef. ama düşen ve tutunamayan bebekler sağlıksız oluyor insallah bundan sonra hemen hamile kalırsınız ve çok sağlıklı bir bebeğiniz olur 🤲🏻
gizem_zybk Gencoglugizem onunla geçmiş olsun kuzum raabim sağlıkla sihatle bidaha versin inşallah mübarek aylardayiz bol dua et Hep güçlü dur 🤲🫶
Patatesanne Çok geçmiş olsunn. Doktorum gebeliğin başlarında hep derdi ki ilk zamanlarda düşük yaparsan sakın üzülme o zaten sağlıksız ileride büyürsede sağlıksız bir gebelik olur düşmesi daha iyi olur derdi. Yaşınız daha genç umarım birdahaki sıkı sıkıya tutunur 💓🙏🏻
guzelanne01_ Patatesanne aynısını bana doktorumda dedi ☺️ @Gencoglugizem ve arkasına kızıma hamile kaldım hamd olsun Benimde doktorum kürtaj yapmadı kendi kendine düştü ben kalp atışınıda dinlemiştim sağlıklı ilerleyen gebeliğim vardı ama ilk gebelikte ilk düşük grip gibidir dedi doktorum hatta ekliyerek
guzelanne01_ Gencoglugizem birde ilk gittiğim doktorumunda bana tavsiyesisizliği oldu özel bir hastaneye gittim kahverengi ve pembe akıntım vardı dedimde bunu ve kalp atışını dinledikte şükür bana demediki uzan dinlen iş yapma Eşle yasak progestan hapı vermesi gerekmiş vermedi 2010 dan bahsediyorum tabi ozaman ne telefon ne internet çevreylede konuşamazdık ayıp gibi bi durum söz konusuydu kardeşim ablamda yok annemde bizde görmemiş böyle bişey velhasıl öncelikle tabiki rabbim nasip etmedi sonrasıda doktorun ihmalsizliği
201520202023 Cok geçmiş olsun rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur derler düşük hic yasamadim nasıldır bilmem ama üzme kendini bidaha hamile kalirsin daha sağlıklı bi bebegin olur insallah rabbim senin ve tüm isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın 🤲
Aysecan0335 Geçmiş olsun daha çok gençsin rabbimin izniyle minnoş bebeklerin olur hayırlı zamanda benimde başımdan geçti farklı versiyonu diyelim ama sabır ve dua bu süreçte en önemlisi , şimdi 7 aylık hamileyim dualarımda yer vericem sana hep 🤍🌸
Gencoglugizem Aysecan0335 Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim bu plartform o kadar farklı güzel bir yer ki sizinle beraber bende büyüyorum
Gencoglugizem guzelanne01_ yok canım bende Progestan kullandım ama hiç bir şekilde benim bu düşük yaptığımı engellemedi onu sana vermemişse rabbim nasip etmediğinden üzülme sen ben de kullandım ama olması nice insanlar var ağzı alkolden sigaradan düşmüyor ama bebekleri maşallah sapasağlam
Duruuu1 Çok geçmiş olsun. Rabbım kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı bir bebek. Bende martta düşük yaptım. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizinle.
Gencoglugizem Denm22 aynen öyle çok güzel bir lan ondan geldik ona gideceğiz hiç üzülmedim hayırlısı böyle olduğu için
Gencoglugizem eylulmihrasmom inşallah ama bundan sonra hamile kalmak istediğim zaman bütün vitaminlerime baktırıp ona hazırlık yapacağım
Maras46konya-00 Gencoglugizem umudunuzu kaybetmeyin benim de ilk gebelik 6 haftalık iken düşük yaptım kahverengi leke gelmişti doktora gittim yerleşme kanaması ya da düşük dedi kadın doğuma gönderdi orda kan fln aldılar doktor düşük olabilir dedi lavaboya gitti kanamam geldi korktum doktora söyledim bişey yapmadı ne yapacağımı demedi eve geldim kendi kendime düşürdüm memelere gittim özele gittim doktor hemen kan değerine baktı düşük yapıyon sen dedi zaten özele gelene kadar düşürdüm evde yollarda bitti gitti en sonunda doktor sıfırlandı dedi. İki üç ay sonra ikinci gebeliğim 13+2 haftalık çok şükür sorun yok inşallah olmaz . İlk gebelikte bazen oluyor düşükler benim çoğu tanıdığımda da oldu. İkinci kez gebe olunca çocuğu olan var inşallah yine olur senin ❤❤
myangelson Gencoglugizem rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızda demek ki bu hayirliymis. İlk 3 aylarda olan düşüklerde genelde sağlıksız gebelikler düşüyor sen moralini bozma hiç en azından bak hamile kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun rabbim yuzunu güldürsün en hayırlı zamanda kolaylıkla aratmadan evlatlar nasip etsin isteyen herkese 🤲🏻