beyzamci Eylulmom_ bende Eylül liya - alya- duru isimleri arasındayım☺️ kızınızın ismi çok güzel maşallah💕
Cansusolak Ben de Kumsal koyacağım inşallah 🥰 seçeneklerimin arasında Mihre vardı ama kimseye beğendiremedim 😅
TubaEraslan Cansusolak yemek mi bu kimseye beğendiremesin arkadaşım senin içine sindiyse kimseye laf düşmez . Ben direk Asya olcak dedim kimse sorgulamadı da lafta yapması herkes adına alıştı 💗
my-stery TubaEraslan Ben de Aden koyucam inşallah ilk kızımı eşim koyduğu için bu sefer ben koyucam. Eşim tamam dedi kuzum da çok memnun ama kayınpederim falan erkek ismi o diyor kaynanam o ne diyor sanki onlara neyse …
Linaninannisi TubaEraslan tabikide annesi koyucak adını bende öyle lina olcak dedim herkes tamam dedi 🥳🥰 biran önce sağlıkla doğsun evlatlarımızzz 💙💙
TubaEraslan my-stery aden harika bir isim 💜 bende koyabilirdim ama Asya bizim sevgiliyken gene benm karar verdiğim isimdi öle de oldu söz hakkı bende 😇 ismimize uyumlu TubAsyAdem uyum köpeğiiyim 😂 malesef takıntılıyım çok
OzGus beyzamci Yani çok sevilen bir isim aslında benim hoşuma gitmiyor sadece canım belki de çok duyduğumdan yoksa herkesin zevki farklı tabi ☺️