Bebekliannee beyzamci kızım daha olsaydi. Elizan yada Sare koymak isterdim . Bir kızım var adı İkranur 💖
Hilalay11 Benim beğendiklerim Umay Melis Beren Hira Helin Ceylin Benimde kızım olacak daha bende isim koyamadım eşimle bir türlü beğenemiyoruz 😀
beyzamci Hilalay11 bizde aynı dertteyiz aslında Alya olsun dedik çevremize alya diyince suratıma değişik bakıyolar arya mı diyorlar birde duru ismi çok hoşuma gitti. Sizin önerilerinizde çok güzel
Eylulmom_ beyzamci Eylül Umay ikiside minik kuzumun ismi ki kızımın isimlerine aşığım 🥰onun haricinde Lina adel. Mihra , mila , meyra, da hoşuma giden isimler arasında
beyzamci Eylulmom_ bende Eylül liya - alya- duru isimleri arasındayım☺️ kızınızın ismi çok güzel maşallah💕
OzGus beyzamci İpek çok güzel isim bence Deniz güzel sonra Ceylan güzel ay bir de Sare ismi olmasa olmaz ya her ismin yanına bana kalırsa hoş bir isim de değil tabi siz bilirsiniz
OzGus beyzamci Yani çok sevilen bir isim aslında benim hoşuma gitmiyor sadece canım belki de çok duyduğumdan yoksa herkesin zevki farklı tabi ☺️