Bende kantaron yağı kullandım sadece hiç çatlağım yok. Ama bol yürüyüş bol su içmen lazım
Çatlaklar İçin
Arenkus_34 Ben de bebe yağı kullanıyorum şu an peki zeytinyağı sürdükten sonra açık bırakıp cildinizin emmesini mi bekliyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz
Bircandeniz benim ilk gebeliğimden kalma çatlaklarım da var Çok korkuyorum onların üstüne tekrar çatlayacağım diye kantaron yağını aktardan mı aldınız ne dediniz neyine dikkat etmek lazım alırken acaba bütün kantaronlar aynı mi
Tuntun 15 20 dk evde sadece sütyenle dolaşıyordum emsin diye sonra giyiyordum bişeyler bazen buna da çok dikkat etmiyordum doğrusu yatağa girmeden sürüp geceliğimi giyip yatıyordum 😂 birde karnınız kaşındığında kaşımayın ben buna daha çok dikkat etmiştim çünkü kaşıdıkça asıl çatlıyor karın yada aşırı kaşınıyorsa da kıyafet üstünden ve daha nazik kaşıyın 😂
38+3 çatlamadım, sabah lierac akşam mustela çatlak yağı sürüyorum, bunun dışında gün içinde kaşıntı olursa hindistan cevizi yağı sürüyorum arada, 1 kutu lierac 2 kutu mustela yağ bitirdim . Bence marka önemli değil , düzenli nemlendirmek önemli
Arenkus_34 ay zeytinyağı hani bulaşır ya kıyafete falan kokar diye sordum. Aman çatlak olmasın da :D sormayın ben ilk gebeliğimde 37 haftaya kadar çatlamadim son hafta ne olduysa oldu ve aynı dediğiniz gibi gece kendimi kaşırken tırnaklarken yakaladım uyurken kaşıyormuşum kendimi öyle yırtmışım
Tuntun vallahi direk kantaron yağı dedim aldım aktardan inşallah faydası olur sizede. Bir yerde okumuştum çatlaklar birazda genetikmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama su içmeyi ihmal etmw
Bircandeniz yarın ilk işim gidip almak olacak Çok teşekkür ederim sağ ol belki eski çatlaklarıma da iyi gelir internetten bakın tedavi etme özelliği de varmış
Tuntun aşkım atletim yağlı oluyordu daha nemli kalıyordu karnım 😂😂😂😂
Arenkus_34 ayy çatlamasın da yaglanip güreşte tutarız 😂
Tuntun benim geldi kilo alıp vermeden olan çatlaklarım gitti
Bircandeniz çok teşekkür ederim şişe şişe alacağım 😂
Tuntun ama bol su bolda yürüyüş yap vücudun nemle birlikte suya da ihtiyacı varmış
Bircandeniz o kadar çok su içen bir insanım ki inanamazsınız gerçekten çok severim su içmeyi sabah kalkarım ilk işim iki koca bardak su içmek yatmadan önce de aynı şekilde gün içinde sürekli su içerim . Hatta çevremdeki bütün camileri ve umumi tuvaletleri nokta nokta biliyorum :D Ver 5 litreyi bir günde içerim hepsini yani ama inanılmaz bir şekilde cildim kuru çöl gibii ben tamamen genetik şans olduğunu suyla hiçbir alakası olmadığına inanıyorum
Tuntun vallahi bilmiyorum yaa annemde de çatlak olmamış aslında tam anlamıyla genetik mi yağların hikmetimi bilmiyorum. Ama benim eski çatlaklarım gitti onun faydasını gördüm