Kanarya ozgyrs ilk haftalarda çok normal, benim bulantılarım 3ay devam etmişti. İnşallah sizin okadar uzun sürmez🙏 Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor, kullanılan kokular daha da bulantınızı artırabilir. Kokudan ziyade Bol bol temiz hava almaya calısın
Hsynsedefcbn ozgyrs kapısı kapalı da olsa önünden geçerken bile illaki isfar ediyordum geçti ama çok şükir o günler
Hacerr ozgyrs ah kuzum kıyamam inşallah sabır hamileliğin tadını çıkaracağın günlerde gelecek bu bulantı zamanları hiç geçmicek gibi gelir hep onu düşünmemeye çalış geçicek diye düşün
Burcusaydam ozgyrs Canım ben gittim bugün doktora gaviscon şurup verdi midem içim 1 hafta 10 gün sonra geçer dedi. Cinsiyeti de tahmini erkek dedi bakalım 😊 bu arada ilk gittiğimde 1 hafta geri demişti şimdi düzgün tam 12 haftalıkmışım 😊
ozgyrs Burcusaydam bende gittim canım 12+2 bugun ultrasonda 13 çıktı herşey güzel dedi %100 erkek dedi 😍
EbruAA ozgyrs herkesin bünyesi farklı işte cnm bi arkadaşım 25. Haftaya kdr kustu biri hiç mide bulantısı yaşamadı bile o yuzden endişelenme bi şekilde geçiyor sadece biraz zaman😊
BeycanNazlstgl Bende öyleydim🤷🏼♀️ Mutfak ve banyo kokuyordu bana 9 ay annemde yemek yedim hiç mutfağa giremedim yemek yapmak o bulaşıkları yıkamak bana ölüm gibi geliyordu. Allah razı olsun annemlerde beni tek bırakmadı. Çok zor Allah yardımcın olsun😕
songul123 benim hiç mide bulantim olmadi daha 7+1 haftaligim ama 1 haftadır migde ağrısından ölüyorum resmen ne yesem taş gibi oturuyor sanki boğazıma kadar yemek doluyum ama acım bu ağrı yüzünden yemek yemek istemiyorum böyle olan varmı 😔
Sakaryali54 ozgyrs bn 5ay kndi evime grmedm kokuyo diye hatta esimden tiksindm o surede ve yanmda yatamadi adam 😀😁ama sukur gefti hepsi hormonlar cnm malesef