Sevval0308 Badem_gozlum_ regenesis Max i 12 haftadan sonra kullanmaya başladım şuan 27 haftaligim elhamdülillah.ben balık yiyemedigim için doktorum.vermisti ben saçlarımda ve tırnaklarımda uzama hissettim çok şükür güzel kızımın da gelişimi iyi canım. Bence yararlı.yani 🥰
DuriyeSerap Badem_gozlum_ ben kullanıyorum 26 haftalık oldum 3 cü kutumdayım doktora cok iyi bir vitamin olduğunu söyledi icinde balık yağıda oldugu icin her gün tok karnına ıcıyorum hamileligimin sonuna kadar kullanmamı söyledi❤️
Busraakay_26 Badem_gozlum_ 12 haftalıkken kullanmaya başladım şuan 32 haftalığım doktorum önerisi ile aldım güzel bir ürün bence hatta eczacım doğumdan sonra 3 ay bile kullanabilirsin depresyonu engeller dedi
Birannebebek Badem_gozlum_ ben ilk zaman çok denedim beslenemedigim için çok kötü oldum kusuyordum zaten iki kat daha fazla oldu akşama kadar balık tezgahında oturuyorum gibi oluyordu
DuriyeSerap Seda06891 hiç bulanmıyor benım ilacın yanında kan ilacı kullanıyormuydunuz benı Demir bulandırdı sonra değiştirmişti ılacı baska Demir ilacı vermıstı doktorum
Birannebebek Badem_gozlum_ İlk beş ay bitene kadar kusutum daha sonrası hatta doğuma kadar ara ara kustum tiroid sebep olabilir demişti doktorum
Daisy0000 Badem_gozlum_ Hamileliğin başından beridir kullanıyorum.28.haftadayım ,güzel içeriği var,doğumdan sonra da kullanacağım,benimde tırnaklarım çok çabuk uzuyor ve kalınlaştı,saçlarım daha da gürleşti,bebeğin gelişimi de 1 hafta ileride seyrediyor
Merieva Badem_gozlum_ Benim doktorum hamileliğimin başından beri kullanmamı söylemişti. 23.haftaya yaklaştım hala kullanıyorum.