Kozanski White_fairy21 biz 15+1 haftalığız karnım inanılmaz belirgin. Dediğiniz gibi 6 aylık gibi duruyor. Yusyuvarlak bide. Karnım öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki zor tutuyorum kendimi 😅 Gaz ve kabızlığım da hiç yok çok şükür. Çok rahatım
17papatya White_fairy21 Biz de 12 haftalık olduk son 2 3 gündür baya baya belirginleşti bizimki de ♥️
xbebegimx White_fairy21 2.5 ayligiz ama alt karinda gozle gorulur sislik var 😁 hamile degilken de gobekli biriydim ileriki haftalarda nasil olursa artik🤣
AsyaLina55 White_fairy21 altinci aydayim dha yeni belirginlesti ic karnim buyukmus sanirim her goren karnin nerde karnini buyutecegine poponu buyutmussun diyordu🤕
White_fairy21 AsyaLina55 tobe yaa millet moral bozmak için yarışıyolar resmen 😟 herkesin ki bir olacak değil ya
Aylanursu Bende 8+5 haftalık hamileyim kimse inanmıyor sanki 4 5 aylık gibi diyolar ikiz mi acaba diyen oldu benim çok çabuk çıktı ☺️
Elitopatra25 Aylanursu 8haftalikken mi belli karnınız maşallah ben 11+2yim hiç bir şişkinlik dahiii yokkk😄
White_fairy21 Mavisim099 iç karınla alakalı onu anladım 😂 maşallah hayırlisiyla kucağına alırsın inşallah
KLORAKHANIM White_fairy21 benim o zamanlarim yaz ayina denk geldi, simdi 5 gun sonra dogum yapacagim benim de belli olmuyor 😊 yani sadece gobegim var 🫠