White_fairy21 Ben 13+6 oldum ve karnımda sanki 5 6 aylık bebek var gibi belirgin sizde ne zaman büyümeye başladı
Deletedmom_116 Gaz olabilir o haftalarda 😂😂Bende göbeğim var zannediyodum ama fos çıktı sonra bebeğim çıktı ortaya 24 sonra
Hizligonzales White_fairy21 bende 13+5 im ve ayni sekilde kocaman bi karnim var oglumdada boyleydi cok cabuk karnim cikti 5aylik hamileyken millet doguracam saniyodu buda oyle oldu
White_fairy21 Hizligonzales maşallah acaba erkek bebeklerde böyle mi oluyo ben daha cinsiyetini ogrenmedim
GBoz Hizligonzales sonrasında büyüyünce zorlandınız mı peki büyük karın yüzünden? Ben de 20 haftalığım ama karnım 7 aylık gibi şimdiden zorlanıyorum
Ada022 White_fairy21 şişkinlik kabızlık gaz olabiliyor o haftalarda ondan da olabilir sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
White_fairy21 Ada022 ya olabilir kabızlık ben kendimi bildim bileli hep var Amin tesekur ederim hepimiz inşallah 😍
Hizligonzales White_fairy21 yok ya onun cinsiyetle alakasi yok bence senin vucut yapinla karin darliginla genisliginle alakasi var
Aysnrbtnn White_fairy21 16 da büyümeye başladı 22den sonra daha belirginleşti 27+4 bugün 1 haftada sanki bir anda çıktı karnım 😂😂