btllsk Peri_kizi Sizinkide iri bebek sanırım benim kide 31 haftalıkken 2.100 Gr dı şimdi 34 haftamız bitmek üzere 🙈😁
Fatmaergin52 30 haftalik da gittim doktora 1800 dü şimdi 32 haftalk kac olmuştur doktorum kilosu 2 hafta önde gidiyor demişti?
ceylangokce_05 Maşallah sizinkilerin kilosu çok iyiymis kızlar benimki biraz zayıf kalmiş😌 hatasıyla uyumlu dedi doktor inşallah 2 buçuğu geçer sağ salim dogarlar
rabia1402 Ya maşallah hepinizki gayet iyi kiloları ama benim kızım geriden geliyor 32 haftadayız ve 1.650 gram dedi doktorumuz 1 hafta geriden geliyor dedi
Peri_kizi rabia1402 cnm süt yumurta kaşar peynir muz ye kilo aldırıyor cnm sıkma canını 29 haftalıkken bizde olydik
btllsk cihaninannesi Çok yemek yedim canım ben hiç doymadım özellikle bir şey yapmadım şimdi son haftalara girdik yiyemiyorum o yüzden o kadar fazla kilo almıyor artık 🙈😁
cihaninannesi btllsk ay ben de çok yiyorum hatta muz kaşar tavuk yumurta vs vs abartıyorum ama ben baya kilo aldım bebek almıyor ben alıyorum napacağım bilmiyorum 32+1 iz 18-19 kilo almışımdır en son tartıya küsmüş bakmamıştım😁😁😁