Kediannesi21 Kizilciksurubu iyi yapmıssın her gecen gün zamlanıyor malum hersey bi an evvel kafan rahat olmus olur🌸
esnyz14 Kediannesi21 Ben çoğu şeyini tamamladım minnoşumun ufak tefek şeyleri kaldı çok şükür dayanamadım indirim buldukça aldım🐣
Kediannesi21 esnyz14 sağlıcakla kavusup giydirin insallah canım bende oğlumda 12. Haftamda baslamıstım daha kızıma bisi almadım yaz annesi olcağım icin kararsız kaldım
mnli Kediannesi21 benim de öyleydi mothercare tulumları falan 20₺ ye koydum dolapta çevremde verecek kimse yoktu 2. Çocuk da başta düşünmüyorduk neyse ki bebek arabası park yatak otokoltuğu falan hala kullandığımız için duruyor bunlar devir teslim olacak 😂 kıyafeti bu sefer az almaya çalışıyorum zaten çok çabuk büyüyorlar
Kediannesi21 mnli aynen öyle canım ama kız reyonlarına hep hevesim vardı insallah tutabilirim kendimi🤣
esnyz14 Kediannesi21 Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, ay ne güzel ama bir oğlan bir kız şanslısınız🙏🏻😊
Kediannesi21 esnyz14 teşekkür ederim canım rabbim gönlümdekini nasip etti darısı isteyen herkese insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
tubimom Elifdamlayildiz ben bir iki bişey aldım herşey duruyor açıkçası yürüyemiyorm da pek fazla napicam bilmem
Aselyusra binnur64 ben de devlette gittim 2. kez detaylıya. Bedava nasılsa gireyim dedim açıkcası. Sağ olsun ağzını açmadı en son her şey yolunda annesi giyinebilirsin dedi. Ama ilk üniversite hastanesinde girmiştim adam aralıksız konuştu anlattı gösterdi çok güzeldi
Aselyusra Kediannesi21 baby turco al dediler bana da. Ama 1 numarası çok küçükmüş sleepy ve baby turconun ya az paket al küçük ya da direk 2 al dediler
Kediannesi21 Aselyusra bizde oda çiş çıkardı esim molfix bulamadığında idareten bir paket almıştı sabah uyandığında cocuk ıslak kalkıyordu hep ama kullanıp cok sevenide var benim oğlum cok sıvı tüketiyor ondan da olabilir
Aselyusra Kediannesi21 hadi ya çiş çıkaran 1 numara mıydı peki. 1 numara için aşırı küçük bazen taşıyor dediler ama diğerleri de öyleyse olay bez demek ki. Alıp stok yapmamak lazım
Kediannesi21 Mavisim099 ıslak mendili alırsanızda kapak kısmı ters seklinde koyun canım daha uzun ömürlü oluyor ama tavsiyem son haftalara doğru alıp stoklamanız ben o sekilde koli alıp ters cevirmistim 32 den sonra kuruma olmadı zaten 38 de doğum yapmıstım
Mavisim099 Benimde agustos ama erken dogum olabilir. O yüzden kiyafet işi tamam gibi hastane cikisilarini yaptıracağım Biberon emzik tarak tırnak makası oyun parki anakucagini aldım şimdilik ama çok eksik var daha al al bitmiyor
Kediannesi21 Mavisim099 merak etme alınıyor canım banada öyle geliyordu ilk bebeğimde bunda asırı rahatlık var herseyi var zaten bi kıyafet alıcam bende
Mavisim099 Kediannesi21 ilkler galiba hep böyle oluyor canim hep bi telaş bi evham 😊 sağlıkla gelsinler inşallah