Minigininannesi Krcdny kız seni kimse bilgilendirmedi mi sakın bekleme hemen git o bebek susuz kalmış olabilir kalbi yavaşlamış olabilir enfeksiyon kapmış olabilir suan senin hastanede gözetim altında durman gerek neyi bekliyorsun kim bekle dedi sana kendi kafana göre neden karar veriyorsun sancı gelsin diye nişan herkeste gelmez
Krcdny Tamam hemen çıkıyoruz dualarınızı esirgemeyin büyük ihtimalle beni yatıracaklar gibime geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah
Cekilmezbirkiz Suyun gelmesi doğumun başlaması demektir. Bende sıfır sancı sıfır açılmayla su gelmesiyle doğuma girmiştim zaten eve göndermezler bir daha riskli çünkü hayırlı olsun 🤣
Busra--54 Krcdny ilk oğlumu bu sekilde doğum yattım yataktan bı kalktım kalkar kalkmaz çeşmeyi açmış gibi aniden su bosaldi hemen doktora gittim beklemeden 40+2ydi makat gelisli olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım o yüzden şuan doğum sancısı nedir bilmiyorum
Krcdny Suyum değilmiş idrar kaçırıyorsun dediler ama evede göndermediler doktorum yatırdı, suni sancı verdiler bekliyoruz dua edin nolursunuz