Krcdny Yatakta yatarken ayağa bi kalktım çamaşırım ıpıslak oldu, 40+0 ım resmen içim boşaldı gibi yarım su bardağı sıvı geldi, ama ne ağrı var ne sancı , nişanımda gelmedi daha
Emmis Krcdny eğer suyun geldiginden eminsen evde bekleme direk hastaneye git, ben öylr bi salaklık yaptım full enfeksiyon kapmış vücudum bebeğe de geçmiş
Bet1 Krcdny benim de suyum geldiğinde hiç ağrım yoktu sadece bir sürü şu boşaldı. Ama hastsneye gidip nstye taktıklarında bir sürü sancım çıktı ben hiç hissetmemisim sanciyi. Hissedilmeyebilir yani
Krcdny Bet1 nasıldı suyunuz tam olarak krem rengimsi bi sıvı diyimi sarıya yakın , yatakta yatarken bişey yok sağdan sola dönüşlerimde ve ayağa kalkığım an geliyor, gece uymaya çalıştım pastanede sancı bekleyeveğimi evde bekliyim diye uyandım şimdi yine ne sancı var ne ağrı ama yine ne biçim boşaldı
Bir_prens_annesiiiii Krcdny hemen hastaneye gidin kardeşimin eşinin de ne ağrısı vardı ne bişeyi suyu gelmişti suni sancıyla doğum yaptırttılar
Yusocamine Krcdny benimde aynen öyle olmuştu doğum başlamış hastaneye gidin hiç sancım olmadığı için bana suni sancı verdiler
_nigarr24_ Krcdny nişanınız gelmiştir de farketmemişsinizdir. Nişan gelmeden su gelemez. O tıkaç gibi birşey,çıkıyor sonra su geliyor
Zeynep_Sedat Krcdny beennn oğlumda 39+3 dü. Gece suyum geldi ağrım sancım hiç olmadı duş aldım çantaya tekrar baktım sonra hastaneye gittik suni sancı verdiler malesef. Gece 3 de suyun geldi öğlen 15.45 de doğum yaptım
Krcdny Zeynep_Sedat suyunuz nasıldı ve ne kadar sıklıkla geldi, öğleden sonra gideceğim allah izin verirse
Yusufii Krcdny suyundur bebek sakın susuz kalmasın mutlaka görün belki sancısız dogurcan illa sancı beklemek zorunda dglsn
Bet1 Krcdny bildiğiniz su bir rengi yok. Yaptığınız çok yanlış Allah korusun bebeğe bir şey olabilir bı an önce hastaneye gidin sonuçta bebek o sıvının içinde yaşıyor kalp atışları falan yavaşlayabilir neden bebeginizi riske atıyorsunuz hangi akıl mantıkla vallahi pes
Yusufii Krcdny altına yapar gibi hissiyatin yokmu biraz açık olacak ama çişini yaparsın ya kesilir ama su geldi mi devam eder hafif hafif
Kiraz53 Krcdny suyum geldi diyorsun geceden bu yana evde mi bekledin hey yarabbimmm bebek susuz kalırsa sezaryene alırlar seni ben su gelişi doğuma gittim hep nst bağlı kaldım bebeğin suyu bittikçe kalp atışı yavaşlıyor çünkü kuruya kaldığı için büyük yürek yemişsin gerçekten
Minigininannesi Krcdny kız seni kimse bilgilendirmedi mi sakın bekleme hemen git o bebek susuz kalmış olabilir kalbi yavaşlamış olabilir enfeksiyon kapmış olabilir suan senin hastanede gözetim altında durman gerek neyi bekliyorsun kim bekle dedi sana kendi kafana göre neden karar veriyorsun sancı gelsin diye nişan herkeste gelmez
myangelson Krcdny su gelmesi durumunda acil hastaneye çağırıyor doktorlar bebek susuz kalırsa acil sezaryene alınıyor gittin mi hastaneye?
Minigininannesi Krcdny benimde öyle oldu 12 saat bekledik doktor gözetiminde ama yok en son suni verdiler o şekilde ilerledik