Gulayyy_ Cloud music uygulaması var müzik çalar youtube gibi girip istedigin şarkıyı indirebiliyorsun be internetsiz dinleyebiliyosun ben bu uygulamayı kullanıyorum
elizanakbulut dilinkopsunemi-bisus ayyy aşko applede öyle bişi yok ki internet üzerinden dinleyebilirsin ennnn kötü ihtimal radyo programı söyleyim ondan dinle bu arada bütün radyolar var çekmeyen çızırtı yapanlardan değil bi o uygulama beleş . ama ben YouTube Spotify ücretli aldım ordan dinliyorum :(
dilinkopsunemi-bisus elizanakbulut ay tüh ya ilk defa kullanıyorum bilmiyorum böyle sorarak öğrencez desene kuzu 🤷♀️
dilinkopsunemi-bisus Anneolmak188 tubidy a da bakayım aslında kullanan gördüm de ilk defa kullanınca bilemedim 🤦🏻♀️
eknsnsr98 dilinkopsunemi-bisus ben tubidy fm kullanıyorum canım indiriyorum sonradan internetsizde açılıyor iPhone alışırsan bir daha android kullanamazsın insana değişik geliyor bu sefer insan kullanamıyor
dilinkopsunemi-bisus eknsnsr98 ya bi alışsam herşey tamam ama işte ne nerde anlamakta zorlanıyorum şuan 🙇🏻♀️
sehrengiz_8 dilinkopsunemi-bisus Tubidy uygulamasını indirerek müzikleri dinleyebiliyorsun canım video ya da mp3 olarak kaydedebiliyorsun
nisakuru-1 dilinkopsunemi-bisus tubidy var canım indiriyorsun istediğin şarkıyı internetsiz dinleyebiliyorsun
Ay-5k dilinkopsunemi-bisus FoxFM diye bir uygulama kullanıyorum ücretsiz diye biliyorum sevdiğim müzikleri ordan indirip dinliyorum tavsiye olsun
Esra_Omer_21 dilinkopsunemi-bisus foxFM kullanıyorum hem ucretsiz sadece muziklerj internet ile indiriyorum sonrasinda internetsiz de dinlenebiliniyor
1anne2bebek__ dilinkopsunemi-bisus tubidy e girip oradan indiriyorum, dosyalarıma kaydediyor. Oradan dinliyorum 😀