dilinkopsunemi-bisus Hanımlar telefonum değiştirdim ilk kez iPhone kullanıyorum baktım baktım bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Kurulumu vs çat pat yaptım müzik indireyim dedim indirdin ama müzikte görüntülenmiyor nasıl yapıyorsunuz söyleyebilir misiniz 🫶🏻🙏🏻
Yeniannis_ dilinkopsunemi-bisus iphonenın müzik uygulaması kadar gereksiz bi uygulama yok Her şarkıda yok Ben “MUSİCAMP” uygulamasını kullanıyorum netsiz açmıyor ama bütün şarkılarıda buluyor
Ezelioz dilinkopsunemi-bisus bilgisayar varsa oraya indirip oradan ıphone cihazınıza atabilirsiniz diğer türlü müzik uygulaması kullanmanız gerekir 🤷🏼♀️
Biroglanannesiii dilinkopsunemi-bisus Spotify indirin İPhone Android gibi değil indirmeyin öyle her şeyi virüs sokarsınız telefonunuza ben YouTube Music kullanıyorum Premium üyesi değilseniz Spotify kullanabilirsiniz
Htc6138 dilinkopsunemi-bisus virüslere karşı koruma amaçlı müzik video indirilmiyor maalesef YouTube dan dinlemen gerekiyor en maksimum yapacağın şey eşine indirip whatsapp tan kendine at mesajdan açıp dinlersin o kadar 😢
dilinkopsunemi-bisus Yeniannis_ haa androidlerde indirip netsiz falan dinliyorduk bunda öyle olmuyor mu yani
Yeniannis_ dilinkopsunemi-bisus öyle bi uygulama biraz zor bulunuyor iphonede ücretli olursa oluyordur bilmiyorum Uygulamalar yönünden sığ biraz iphone Android gibi değil , keşke öyle olsa
sehrengiz_8 dilinkopsunemi-bisus Tubidy uygulamasını indirerek müzikleri dinleyebiliyorsun canım video ya da mp3 olarak kaydedebiliyorsun
Yeniannis_ dilinkopsunemi-bisus dediğim uygulamayı bi deneyin isterseniz, öyle cok net harcama olayı olmuyor aslında.
dilinkopsunemi-bisus Yeniannis_ valla eşim ikimiz aynı telefonu alalım dedi diye tamam dedim yoksa iPhone olmasa da olur benim için 🤓
dilinkopsunemi-bisus Biroglanannesiii spotify kullanalı uzun zaman oldu en son max 3 şarkı atlıyordu hala öyle mi
Ezelioz dilinkopsunemi-bisus evet gözüküyor öyle daha kolay diğer türlü uygulamalar için sürekli internet gerek
Biroglanannesiii dilinkopsunemi-bisus Max 3 nedir bilmiyorum 🤷♀️ Ben 14 Pro Max kullanıyorum ve kullandığım iki müzik uygulaması YouTube Music ve Spotify siz de başka bir şeyler yüklemeyin
Emmis Biroglanannesiii converter uygulaması var hem internet yokken de dinleyebilirsin zaten ücretsiz, yıllardır onu kullanırım
Happymomleyla Emmis kaç senelik ıphone kullanıcısıyım bende şu müzik olayından muzdariptim önerdiğiniz uygulama gerçekten mükemmel teşekkürler Allah ne muradınız varsa versin 😊🙏