Ruvii beyzacmvrc evet ilk gebelik. Şuan normal doğum gibi gözüküyor 2 cm açılmam var ama tabi şartlar neyi getirir bilemiyorum
hamzaaybarssmom Ruvii Tahminen kaçıncı haftada kaldırır uykudan ben o anları artık bir an önce yaşamak istiyorum da 😅😅
Ruvii Pamukasln bende bekliyorum bakalım geçen hafta gelmeye kalktı durdurduk artık her an hazır bekliyorum
oznurklc Ruvii saol canım zaman su gibi geçiyor hiç anlamadım inşallah hayırlısıyla doğumuda güzel bir şekilde sağlıkla atlatırız
Minesmz Ruvii Teşekkürler bende öyle hissediyorum bebeğim acayip kıpır kipirdi erkek galiba diye içimden geciriyordum
Gizzgzz Ruvii aminnn inşallah evet az kaldı ama süre sandığımızdan da kısa olabilir tetikte bekliyoruz doğum için erken doğum riskim var ama buna rağmen çok heyecan arttı ben de
beyzacmvrc Ruvii hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah kolay bir doğumla ☺️ Cinsiyeti ne
cerenipek58 Ruvii Amin siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah miniğinizi 😍 Bu arada sizlerden dua beklerim kızlar covid oldum 3 gündür fena öksürüyorum 🤦🏻♀️
Ruvii Gizzgzz olumsuz düşünme aynı bende de vardı hastanede yattım iğne ilaç derken bir şekilde halloldu sen iyi düşün hep iyi olsun ❤️