baharkaya12 gamzeliyarim28 32. Haftadayım şu an hastaneden yazıyorum bana da aynı şekilde günde en az 3serım takıldı ve ciğer geliştirici iğne vuruldu
gamzeliyarim28 baharkaya12 Allah allah ya. Eğitim araştırmada yattım ve prof takip etti beni de.. cok şaşkınım.. Neyse Rabbim size de şifa versin insallah. Her an doğum olabilir diye beklerken bugün 38i doldurdum.. siz de ümidimizi kesmeyin😊
baharkaya12 NurAren1 hayır bebeğin suyu yeterli dedi doktorum şükür ama ara sıra gelecek mi böyle sızıntı gibi anlayamadım inşallah kesilir de biraz daha bekler bizimki 🐣
CmreKsidar 1998-1993 24. Haftada azaldı 2 gün hastane de yatmıştım biraz düzeldi sonra yine azaldı her hafta kontrole gittim beni 36+6 ya kadar götürdü ama o zaman doğum yaptım
tlhmrv 1998-1993 28. Haftada azalmisti ..erken doğum riskim oldu hatta 5 gün hastanede yattım serum verdiler sürekli ve tabi sürekli su icetim inan 4 lt yaklaşıyodum ve arttı çok şükür .. korkma suyu çok iç ..
1998-1993 @“tlhmrv”#p27311477hadi ya geçmiş olsun çok canım serumun içeriği neydi peki şu çoğaltsın diye mi verdiler