gamzeliyarim28 elizanakbulut Ben de riskli gebelik olduğu için istanbulda eğitim araştırmada yattım. Bana burda dediler yapılacak bir şey yok sıkı gözlem sadece diye. Allah allah😂
1998-1993 elizanakbulut Allah Allah banada öyle işe yarayan serum yok dediler bi şurup varmış herkes onu bilmiyormuş yakın akrabamız kadın doğumcu ama ilk perinotoloji Profa gidicem detaylı için ona sorucam oda tanıdığımızın yakını
elizanakbulut 1998-1993 istersen serumun adını yazarım doktorlara söylersin ama işte her doktor farklı konuşuyor
Eluf 1998-1993 bende 31 hafta gittm suyu iyi dedi dr 33 tekrar gittm suyu azalmış dedi her hafta gel dedi bende aynı sıkıntı korku var
Ozlemdemir 1998-1993 benim ilk gebeligimde azalmıştı gebelik şekerim çıkmıştı şeker sebebi ile şu azalabiliyormus. Şekeri kesin belki işe yarar bende yaramıştı o dönem.
NurAren1 Haftadayım Kızlar benimde suyun az dediler. İç çamaşırım da ıslak oluyor. Haftaya randevumu mu beklesem hemen gitsem mi ?
2023_Aylin 1998-1993 bendede azdı doktorum iki hafta sonra yine gel dedi bende gitdim sordumda hayır sende su falan az değil dedi şaşırdım düzelmişdi çok şükür