YaseminBatrk Eliff0133 ben 9800 ile 5+4 günlük mu neydi öğrendiğimde ama.gec dollenmeydi benimki. İki günde bir arttigini düşünürsek mesela 18 bin olması laizm en az o da 6+0 yapar. Ama böyle değere goe hesaplanmaz artık son adet tarihinize Göre hesaplayın en sağlıklısı o olur.
Eliff0133 Yok yok gittim kese ve bebek göründü özelde ultrason da var elimde. iki gün önce hastaneye gittim acile bebeği goremiom 9 mm bişey var ama o ney acaba diye bana soruyor doktor.
sehrengiz_8 Eliff0133 hahha şaka mı bu doktor 9 mm metre bir şey var mı başka bir doktora gidin yok artık yani şaka gibi gerçekten.
Eliff0133 Zaten öyle dedim ağlaya ağlaya kalktım. Kendi doktorumu aradım biz herşeyi gördük bebekte göründü korkma haftaici gel dedi. Ama ağlamaktan öldüm. Doktor.demeye bin sahit isterdi acildeki. Beta 12687 çıktı buna göre bile bebek var
Yazmelegi_ Eliff0133 insanların psikolojisini bozuyorlar gerçekten bende detayliya fakulte hastanesine gittim neler neler dediler ağlamaktan helak.oldum sonra hiç bisey çıkmadı bebekte
Eliff0133 Bende tobe ettim devlete gitmemeye. Bide tüp bebek olunca daha çok korkuyorum. Ama doktorum sıradan bir doktor değil sayılı doktorlardan diyebilirim öyle ki iyi prof. Zaten tüp bebeği yapan. Rahatsizlannca Bi acile gıdım dedim gitmez olaydim
Eliff0133 Çok sağolun hepiniz. Gitmeyecem bidaha inşallah kimseye gerek kalmaz acile gitmek bana da sizlere de inşallah. Hepimiz sağ salim kucağımiza alalım inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine
ladyax Eliff0133 acil servisteki usgler kadın doğum doktorlarındakinin yanından geçemez o yüzden görmemeleri normal ben sağlıkçıyım kendi çalıştığım hastanede acilde usg ile bakıyoruz hiçbir şey görmüyoruz çünkü piksel piksel net görüntü beklemeyin yani ordan
Eliff0133 İci ladyax içimi o kadar rahatlattiniz ki Allah razı olsun. Yani 4 haftalıkken kese göründü bir hafta sonra gittim bebek göründü. Şimdi 8 haftayı geçiyor bebek yok dedi şaştım kaldım. Sonra döndü 9 milim bişey var acaba o ney diye bana soruyor
ladyax Eliff0133 öyle oluyor bende geçen hafif kanamam oldu diye gittim bakıyorlar göremiyorlar asistanı geldi uzmanı geldi dedim tamam çekilin eşim baksın o kadar pikselli ki bizde sadece kalbin atışı olduğunu gördük içimiz rahatladı tedavi bile olmadan çıktık